KSH adatok szerint nem halt meg több ember mint tavaly, azelőtt, azelőtt, azelőtt, azelőtt vagy azelőtt stb. ilyenkor. Hogy is van ez?
#12-es, elárulod, hogy hol találtad a 139 ezres adatot?
A másikat sem értem: mi történt még tavaly a járványon kívül szerinted, amibe sokan haltak bele?
A hivatalos statisztikában találtam.
Értő olvasás megy? Ki mondta, hogy más is történt a Covidon kívül?
#14 bocsánat, azt hittem, szarkasztikusan írtad.
A táblázatot köszönöm; azért kérdeztem, mert ha szintén a KSH-nál a heti halálozásokat összeadod 2019. december 30-tól 2021. január 3-ig (ezek a hetek számítódtak 2020-hoz), akkor 143161 jön ki. ( [link]
Ekkora eltérést (~4000) nem indokol az az 5 nap, amivel a heti statisztikából számítható időszak hosszabb, mint maga a naptári év.(2019 végén 2500 körül alakult a heti halálozás, 2020 végén 3500 körül.)
Valami zavart érzek az erőben...
Hát a "Népesség, népmozgalom" táblát 2020-ra vonatkozóan még mindíg nem tudták kitölteni, pedig már április van és elvben minden adat rendelkezésre áll.
Lehet, hogy a halálokokra vonatkozóan még nem tudják politikailag hogyan jönnek ki jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!