Hány embernek "lötték ki" a szemét 2006-ban?
Még valamikor találtam egy talán 2006-os indexes cikket, hogy egy embernek eltalálták a szemét, de többet nem.
A ki lötték kicsit erős lenne mert az azt sugallná, hogy a Gyurcsány adta parancsba amit nem nagyon hiszek el.
Természetesen voltak rendőri túlkapások és az nem a legjobb módszer tömeg oszlatásra, hogy a városban kergetőzünk a jobbikosokal és a foci ultrákal...
A végére még megemlíteni, hogy tavaly az USA-ban is "költötték" kerek egy embernek a szemét ezért ha Gyurcsányt lehet szemkilövetőnek nevezni akkor Donald Trumpot is...
Kérdező
Mi lenne ha nem hinnél valamit hanem megnéznéd hogy mi az ami megtörtént?
Számtalan videofelvétel van róla a neten.
Jó hát az USA-ban meg 3 rendőr vakult meg mert a dicső antifák lézerrel belevilágítottak a szemükbe, persze az senkit nem érdekel mert... le sem írom tiltanának.
Itt egy bácsinak lőtték ki aki öngyilkos lett utána szegény.
Egyébként különbség az, hogy itt a kormány ellen tüntettek mert kicsit vagy nagyon szembeköpték az embereket a kamu dumáikkal. Ott meg a rasszizmus ellen tüntettek , az ellen, hogy a rendőrök képesek bűnözők ellen fellépni. Az már rasszizmus.. jaja! Pill, tolok egy linket csak mobilról vagyok.
Zanati Balázs, kanadai rendőr, amúgy magyad..magyar katona volt csak nagy vágya volt Kanadába zsarunak állni, sikerült is neki, pár éve ( 10?) ott van.
Rákerestem, a hírek alapján két emberről van szó, Nagy Lászlóról és Csorba Attiláról.
Nyilván az, hogy Gyurcsány parancsba adta volna, marhaság. Az ő politikai felelőssége főleg abban áll, hogy az inkompetens rendőri reakciókra nem javítással és belátással reagált, hanem kitüntette a rendőrfőnököket.
"Egyébként különbség az, hogy itt a kormány ellen tüntettek"
A különbség az, hogy nálunk azzal kezdődött az egész, hogy kb. kórházig vertek 50 rendőrt.
Illetve a gyújtogatásba, meg molotov koktélozásba ártatlanok is meghalhattak volna.
"Ott meg a rasszizmus ellen tüntettek , az ellen, hogy a rendőrök képesek bűnözők ellen fellépni"
Ha a hülyeség fájna...
Nem, az a rasszizmus, amikor egy fegyvertelen embert pl. nyiltan kivégeznek az utcán, ami meg is történt.
Sosem értettem mellesleg, hogy miért mindig a kilőtt szemekkel jönnek és senki nem beszél az agyonvert rendőrökről.
Vagy akár a potenciális ártatlanokról. Ha egy molotov rossz helyre dobnak, akkor az egyik házban egy család simán elégett volna.
Arról meg pláne ne beszéljünk, amikor a fidesztől olyan megszólalások voltak, hogy éles lőszerrel kellett volna lőni.
"Sosem értettem mellesleg, hogy miért mindig a kilőtt szemekkel jönnek és senki nem beszél az agyonvert rendőrökről."
Hát beszélhetünk a négerek által megtámadott rendőrökről.;)
A négerek maguknak bulizták ki azt, ahogyan kezelik őket.
Érdekes, engem nem tepernek le a földre.
Igen, hatos ezt sok mindenki elfelejti!
És, vajon kik élvezték legjobban a balhét?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!