Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy jön a...

Mit szóltok hozzá, hogy jön a minden eddiginél veszélyesebb, tüskefehérjén is mutálódott indiai dupla mutáció?

Figyelt kérdés

[link]

"Ennek a két mutációnak az együttesével most egy új variáns indulhat el. „Egy dupla mutáció a vírus kulcsfontosságú részeiben, mint a tüskefehérjékben, növelheti a kockázatokat, és lehetővé teheti, hogy a vírus kijátssza az immunrendszert” – idézte Shahid Jameel virológust a BBC."

Pár hónapja még a brit mutáns is csak egy kis hírecske volt, valamint ha valaki fel tett róla valami kérdést, azt egyből lehülyézték, letrollozták, lerémhírkeltőzték... és hopp, mi lett belőle? Most épp azt nyögjük és csak az a mutáns eddig közel 20 ezer magyar ember életét követelte, Bill Gates kutatóközpontja szerint még legalább ennyi áldozatot fog szedni július közepéig.

Nem para, hogy ez után egy még bivalyabb mutáns jön Indiából, ahol pokolian nagy a népsűrűség, nagyon rossz az egészségügy, így a koronavírus ott kedvére mutálódhatott?

2021. márc. 29. 23:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
98%
Meg se lepődök már.
2021. márc. 30. 09:13
 22/30 anonim ***** válasza:
91%
Már pont kerni akartam.
2021. márc. 30. 10:51
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

Ébredünk kéremszépen.....

Hentesbolt, állunk a sorban 6-an. Az egyik hölgy a másikhoz: -Elnézést hogy nem tartom a távolságot, csak nézem a kínálatot. Másik hölgy: -Semmi baj, engem nem érdekel, az utcán nem is hordom a maszkot. Erre én: -Én sem! A többiek egyszerre kezdtek beszélni: -Ez a vírushelyzet csak a politikáról, a hatalomról szól! Nem szabad TV-t nézni........stb. stb. Csak álltam, és boldog voltam. Hat emberből hatnak ugyanaz a véleménye mint nekem! ÉBREDÜNK!

2021. márc. 30. 14:02
 24/30 anonim ***** válasza:
Ezért a legjobb a kínai oltás, mert az az egész vírus fehérje készlet mintáját tartalmazza, így bármi megmarad az eredetiben, a szervezetünk így már véd ellene.
2021. márc. 30. 14:17
 25/30 anonim ***** válasza:
Kösz a reklamot :S
2021. márc. 30. 15:48
 26/30 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak természetes! Szerintem a covid is védekezik. Minél jobban oltatnak, annál több lesz a mutáns - hogyhogy nem veszik ezt észre?! Ha legelőször hagyták volna áthaladni már rég újraindulhattunk volna a maradék lakossággal.
2021. márc. 30. 16:36
 27/30 anonim ***** válasza:
Örülök neki, - mint oly sok más ember is!
2021. márc. 30. 20:30
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek ettől. Viszont a lakatlan szigeteki triplán mutálódott Madagaszkári kombotol félek, na akkor lesz csak jajj xd
2021. márc. 30. 20:49
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Dupla tüske után még egy tripla és már sz.rsz is a covidra.
2021. márc. 30. 20:56
 30/30 anonim ***** válasza:
80%
Most, hogy végre egy szuper halálos vírus jön, otthon maradnak végre azok akik félnek, és hagyják élni azokat, akik nem?
2021. márc. 30. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!