Mit szóltok hozzá, hogy jön a minden eddiginél veszélyesebb, tüskefehérjén is mutálódott indiai dupla mutáció?
"Ennek a két mutációnak az együttesével most egy új variáns indulhat el. „Egy dupla mutáció a vírus kulcsfontosságú részeiben, mint a tüskefehérjékben, növelheti a kockázatokat, és lehetővé teheti, hogy a vírus kijátssza az immunrendszert” – idézte Shahid Jameel virológust a BBC."
Pár hónapja még a brit mutáns is csak egy kis hírecske volt, valamint ha valaki fel tett róla valami kérdést, azt egyből lehülyézték, letrollozták, lerémhírkeltőzték... és hopp, mi lett belőle? Most épp azt nyögjük és csak az a mutáns eddig közel 20 ezer magyar ember életét követelte, Bill Gates kutatóközpontja szerint még legalább ennyi áldozatot fog szedni július közepéig.
Nem para, hogy ez után egy még bivalyabb mutáns jön Indiából, ahol pokolian nagy a népsűrűség, nagyon rossz az egészségügy, így a koronavírus ott kedvére mutálódhatott?
Ébredünk kéremszépen.....
Hentesbolt, állunk a sorban 6-an. Az egyik hölgy a másikhoz: -Elnézést hogy nem tartom a távolságot, csak nézem a kínálatot. Másik hölgy: -Semmi baj, engem nem érdekel, az utcán nem is hordom a maszkot. Erre én: -Én sem! A többiek egyszerre kezdtek beszélni: -Ez a vírushelyzet csak a politikáról, a hatalomról szól! Nem szabad TV-t nézni........stb. stb. Csak álltam, és boldog voltam. Hat emberből hatnak ugyanaz a véleménye mint nekem! ÉBREDÜNK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!