Egyre több fiatal hal meg koronavírusban. Müller Cecília már az időseket kéri, hogy vigyázzanak a fiatalokra. Ezt is megéltük?
2021. márc. 29. 22:19
2/16 Shitworld válasza:
Na mostmár tényleg ki van a f***om a Coviddal Cili nénivel meg ezzel az egész debil világgal együtt.
Mi ez meghaltam és ez most valami vicc? Mikor lett ilyen a világ?
3/16 WorldOfWarcraftAtti válasza:
Igen, mert a fiatalok most nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint az idősek, akiknek a nagy részét már beoltották.
4/16 anonim válasza:
Inkább halnék meg, de nem akarok ebben a világban tovább élni
5/16 anonim válasza:
Nemtom, de én ide mostanában nem pulyázok, az fix. Gyereket akarok nevelni, nem carban lavirozni vele.
6/16 anonim válasza:
Elobb-utobb mindenki fel fogja fogni! Kenytelen lesz szembesulni vele, vagy beoltatja magat ... nincs mas opcio!!!
7/16 anonim válasza:
Igen 5-os vitathatatlan, hogy egy nem letezo virus senkit nem ol meg ... egy a bibi ... covid-19 sajnos letezik!
8/16 anonim válasza:
Az is röhej, hogy gyakran negyvenes korúakra használják ezt a fiatalok szót (gondolom riogatásképp), akik már nagy jóindulattal is középkorúak.
9/16 anonim válasza:
#7 hahahahahaha
Amúgy én nem hiszek ebben. Mégpedig mert nem is tudom hanyadszor írom ide le de a lélegeztetőgépen lévők 85 százaléka 65 év fölötti. Az elhunytak atlageletkora még így hogy minden jöttment halottat beszamolnak is csak egy évvel alacsonyabb mint a várható élettartam.
10/16 anonim válasza:
Nincs olyan betegség, amibe ne halt meg volna egy ember (akár fiatal) se. Fiatalként nem tud érdekelni - na, nem mintha ezeknek a férgeknek egy szavát is elhinném.
Engem az érdekel, mikor kapom vissza az életemet, a századik variáns megjelenése már annyira semmit se számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!