Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre több fiatal hal meg...

Egyre több fiatal hal meg koronavírusban. Müller Cecília már az időseket kéri, hogy vigyázzanak a fiatalokra. Ezt is megéltük?

Figyelt kérdés
[link]

2021. márc. 29. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
bLaBlaAbllaaaAA
2021. márc. 29. 22:24
 2/16 Shitworld ***** válasza:
81%

Na mostmár tényleg ki van a f***om a Coviddal Cili nénivel meg ezzel az egész debil világgal együtt.

Mi ez meghaltam és ez most valami vicc? Mikor lett ilyen a világ?

2021. márc. 29. 22:26
 3/16 WorldOfWarcraftAtti ***** válasza:
30%
Igen, mert a fiatalok most nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint az idősek, akiknek a nagy részét már beoltották.
2021. márc. 29. 22:27
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Inkább halnék meg, de nem akarok ebben a világban tovább élni
2021. márc. 29. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Nemtom, de én ide mostanában nem pulyázok, az fix. Gyereket akarok nevelni, nem carban lavirozni vele.
2021. márc. 29. 22:40
 6/16 anonim ***** válasza:
20%
Elobb-utobb mindenki fel fogja fogni! Kenytelen lesz szembesulni vele, vagy beoltatja magat ... nincs mas opcio!!!
2021. márc. 29. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Igen 5-os vitathatatlan, hogy egy nem letezo virus senkit nem ol meg ... egy a bibi ... covid-19 sajnos letezik!
2021. márc. 29. 22:52
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Az is röhej, hogy gyakran negyvenes korúakra használják ezt a fiatalok szót (gondolom riogatásképp), akik már nagy jóindulattal is középkorúak.
2021. márc. 29. 22:54
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

#7 hahahahahaha

Amúgy én nem hiszek ebben. Mégpedig mert nem is tudom hanyadszor írom ide le de a lélegeztetőgépen lévők 85 százaléka 65 év fölötti. Az elhunytak atlageletkora még így hogy minden jöttment halottat beszamolnak is csak egy évvel alacsonyabb mint a várható élettartam.

2021. márc. 30. 07:34
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Nincs olyan betegség, amibe ne halt meg volna egy ember (akár fiatal) se. Fiatalként nem tud érdekelni - na, nem mintha ezeknek a férgeknek egy szavát is elhinném.

Engem az érdekel, mikor kapom vissza az életemet, a századik variáns megjelenése már annyira semmit se számít.

2021. márc. 30. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!