Covid elleni oltásra a tudtom nélkül regisztrálhatnak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 19:42
11/34 A Cenz Ura válasza:
Fizikailag igen, jogilag nem.
12/34 anonim válasza:
Annyi hogy ha hívnak hogy mehetsz akkor mondod hogy nem kéred és ennyi.Ha kérdezik a melóhelyen azt mondod nem hívtak ha a munkád múlik rajta
13/34 A kérdező kommentje:
12-es a házi orvos aki adja az oltást egyből elmondja a munkaadónak, szóval online nem lehet visszamondani?
2021. márc. 29. 20:11
14/34 anonim válasza:
De azt írtad hogy kötelező az oltás akkor miért a regisztráción problémázol és miért nem azon hogy kötelezővé tették?
15/34 anonim válasza:
Akkor mondj fel ha nem akarod az oltást.Én megértem.Nekem se kéne.
16/34 A kérdező kommentje:
14-es nem szeretném elveszíteni a munkámat, szóval online a munkahely tudta nélkül szeretném visszamondani.
2021. márc. 29. 20:15
17/34 anonim válasza:
Online nem tudom vissza lehet e de keresd meg a regisztráció helyét és próbáld meg kitörölni ha van olyan opció.Ha ki is törlöd akkor úgyis gondod lesz a főnököddel mert piszkálni fog az oltás miatt
18/34 anonim válasza:
A munkahely nem teheti kötelezővé az oltást.Az törvénytelen.
Tudtommal még az egészségügyi dolgozóknak sem kötelező.Aki nem akarja az nem adatja be.Ennyi.
19/34 anonim válasza:
Annyit még azért hozzátennék hogy jó durva az hogy ő regisztrál téged és nem te magad.Milyen munkahely ez hogy ennyire erőltetik az oltást?Eü dolgozó vagy?
20/34 anonim válasza:
Ha a munkahelyed kotelezove teszi ... ez azt jelenti magyarul, hogy nem dolgozhatsz ott tovabb ha oltatlan vagy.
Ergo ha visszautasitod mert elsz az onrendelkezesi jogoddal, az egyben a felmondasodat is jelenti!!!
Nem tudom mennyire vagy keresett a munkaeropiacon, de ha csak hetkoznapi ember vagy ... inkabb ne ugralj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!