Ha a választásokon nyer az ellenzéki összefogás, beengedjük a gazdasági és politikai menekülteket az uniós kvóta szerint?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 19:26
11/11 anonim válasza:
A Fidesz beengedte a kemény 1300 embert az EU-s kvóta szerint.
Az ellenzéknek nem nagyon maradt mit beengednie mert 2015-höz képest amennyien most jönnek az semmi, persze a fidesz még mindig ezen lovagol mert kellenek a szavazatok :)
A letelepedési kötvényekről ne is beszéljünk, akárkit beengednek(tek) csak pénze legyen. Nem egy bűnöző jutott így magyar állampolgársághoz, de ugye ez nem probléma. Engem személy szerint nem zavarna ha az én offshore cégem kapott volna minden egyes megvett letelepedési kötvény után 40 000 eurót (2017-ig amíg adták) csak az a baj, hogy én nem vagyok Rogán Antal... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!