Melyik az igazi magyar zöldpárt?
Figyelt kérdés
Melyik az a párt Magyarországon, amely a legtöbb racionális, megvalósítható természetvédelmi tervekkel rendelkeznek?2021. márc. 28. 14:49
11/14 anonim válasza:
Az LMP mióta zöld? Mi van a programjában, ami szerinted arra utalna, hogy ők zöldebbek a többinél?
Én egyedül Toroczkaitól hallottam, hogy Magyarország legfontosabb problémái közé tartozik az elsivatagosodás és a talajerózió. Míg az LMP-től ilyet nem igazán hallok, ők megmaradtak azon a szinten, hogy szelektíven kell gyűjteni a szemetet.
12/14 anonim válasza:
Ha Európában egy párt zöldnek nevezi magát, arról azonnal lehet tudni, hogy az olajlobbi fizeti látványpolitizálásra.
13/14 anonim válasza:
Az LMP zöld párt? Na ne röhögtess #10.
14/14 darandaliuszmusz válasza:
Rizikós kérdés, ha megnézed mindenki PR-ként használja fel a világon egyre "népszerűbb" természetközeliséget. Nem tudom kiben lehet bízni mert ez egy nagyon erős fiatalságot megfogó kampány szlogen lett az elmúlt években, és lesz is egyre jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!