Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik az igazi magyar zöldpárt?

Melyik az igazi magyar zöldpárt?

Figyelt kérdés
Melyik az a párt Magyarországon, amely a legtöbb racionális, megvalósítható természetvédelmi tervekkel rendelkeznek?

2021. márc. 28. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az LMP mióta zöld? Mi van a programjában, ami szerinted arra utalna, hogy ők zöldebbek a többinél?

Én egyedül Toroczkaitól hallottam, hogy Magyarország legfontosabb problémái közé tartozik az elsivatagosodás és a talajerózió. Míg az LMP-től ilyet nem igazán hallok, ők megmaradtak azon a szinten, hogy szelektíven kell gyűjteni a szemetet.

2021. márc. 28. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha Európában egy párt zöldnek nevezi magát, arról azonnal lehet tudni, hogy az olajlobbi fizeti látványpolitizálásra.
2021. márc. 28. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Az LMP zöld párt? Na ne röhögtess #10.
2021. márc. 28. 19:15
 14/14 darandaliuszmusz válasza:
72%
Rizikós kérdés, ha megnézed mindenki PR-ként használja fel a világon egyre "népszerűbb" természetközeliséget. Nem tudom kiben lehet bízni mert ez egy nagyon erős fiatalságot megfogó kampány szlogen lett az elmúlt években, és lesz is egyre jobban
2021. márc. 29. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!