Várkonyi Andreáról és Mészáros Lőrincről miért nincs közös kép?
Figyelt kérdés
Néztem Várkonyi facebookját és instáját, kb fél év óta alig posztolt valamit, nekem ez nagyon furcsa...az ilyen celebek általában elárasszák az oldalukat a párjukkal készült képeikkel, mi oka lenne titkolózásra? Vagy az egész egy nagy hoax? :D2021. márc. 27. 22:22
11/21 anonim válasza:
Nem is voltak Dubajban, meg nem is ők vannak a képen, meg különben is Gyurcsány.
12/21 anonim válasza:
Elég a hugyos pöcsét megmajszolni annak az ártány eunuknak, nem, hogy még fotosorozatot publikáljon erről a gyönyörű adoniszról és magáról az a némber...
13/21 anonim válasza:
Ha igaz, akkor valószínűleg a politika miatt titkolják.
Téged is a politikai témakör alapján foglalkoztat a kérdésed alapján.
14/21 anonim válasza:
Igaz szerelem, ennyi nem kell irigykedni.
Ma egy átlag ember nettó 3-400 ezret keres, luxusnyaralásokra jár, ha van jó diplomád ott van a fizud nettó 500 és döngetsz. Te is járhatsz dubajozni.
15/21 anonim válasza:
Főleg, hogy van róluk közös kép, aki nem analfabéta az internethez, annak 1 mp megtalálni.
16/21 anonim válasza:
15
Meg ott a NER-es magángép utaslistája meg ilyen apróságok.
17/21 anonim válasza:
Én se reklámoznám,hogy a NER disznaja ugrik meg hátulról napi kétszer jópízért...
18/21 A kérdező kommentje:
De ugyis kiderul, már fél éve ezen csamcsog az ország, mi ertelme titkolozni? Nem lenne jobb felvallalni? Ugyis tudja mindenki, igy nem csak aranyaso, de kepmutato is.
2021. ápr. 22. 11:34
19/21 Fsms válasza:
Felvállalták, lesz kép az esküvőről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!