Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiknek a legrosszabb a lezárás...

Kiknek a legrosszabb a lezárások és covid miatt?

Figyelt kérdés

Most vegyük ki azt h ki kapja el ki nem.

1) egészségügyi dolgozoknak

2) boltosoknak mert maszkban kell dolgozni egész nap

3) home office dolgozoknak mert begolyoznak az elzartsagtol

4) paroknak mert össze vannak zarva

5) szülőknek mert megőrülnek a gyerekeiktől

6)vallalkozoknak mert csődbe mennek

7)fiataloknak mert nem tudnak ismerkedni a való életben

2021. márc. 27. 20:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen tudom h a megrosszabb annak aki elvesztette a munkajat,meg aki beteg lett!

Ezen kívül kérdeztem.

2021. márc. 28. 03:24
 12/17 A kérdező kommentje:

Visszatérve a melora az kéne h mindenki kinyisson egyszerre es elkezdjen dolgozni,es ne foglalkozzanak a birsagokkal!

Valamint csinalni kéne egy népszavazást de nem a kormany által mert akkor elcsaljak az egeszet.

Gödeny csinalt egyet azzal mi van? Mi lett az eredmenye?

2021. márc. 28. 03:26
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Kinek a legrosszabb? Leginkább annak aki beteg.
2021. márc. 28. 05:31
 14/17 everlight ***** válasza:
Engem nem érdekel,nem tartom be ahogy itt a kertvárosban sokan.Szomszédok összejárunk bulizni,ha meg jön a rendőr 1 perc alatt hazamegy mindenki ,utcán nem hordunk sokan a szar maszkot,nem tudnak minden utcára rendőrt állítani.
2021. márc. 28. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Azoknak, akik egyedül élnek, és home officeban vannak egy éve. Mentálisan nem lehet ezt bírni hosszú távon. Nem véletlen van annyi öngyilkos mostanában.
2021. márc. 28. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb azoknak az edesanyaknak, csaladoknak, ahol beteg gyermek van a csaladban es azzal nem jutnak el fejlesztesekre, gyogytornara, kezelesekre, orvosi kontrollokra.

Ugyanez igaz mas beteg felnittekre is.

Es kulonosen rossz azoknak, ahol a gyerekbol lehetne meg egeszseges felnott, de a mar lassan egy eve, vagy ujra honapok ota kieso fejlesztesek miattaz idegrendszeri seruleseinem korrigalhatoak.

Nekik a legrosszabb.

Ha van egeszseg, akkor mindent ki lehet birni. Tulelesre vagyunk evoluciosan kodolva. Aki egeszseges az kibirja a bortont is miert ne birna ki egyilyen valoban tetre meno idoszakot.

2021. márc. 29. 01:32
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Nincs konditerem.. Le vágyik engedve, már csak 48as a karom mint a forradalom, régen meghiztam a sok krumplifozelektol teso
2021. ápr. 10. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!