Ha az ellenzéki összefogás nyer 2022-ben, akkor legalizálnák az azonos neműek házasságát? 2/3-os többség kellene hozzá vagy elég az egyszerű többség?
"Csak azokat a heterókat zavarja, akik nem biztosak a saját szexualitásukban."
Engem nem érdekel, hogy otthon mit csinál. Felőlem házasodjon akár a hörcsögével is, magánügye. Csak ne propagálja, ne nyomassa mindenhol, ne az utcán csókolózzon. Annál aljasabb, mocskosabb húzás meg tényleg nincs, ha még a gyerekeknek is ezt nyomatják a szivárványmesékkel, meg az ilyenekkel. Azt csinál, amit akar, de másokat hagyjon békén!
#20 Nagy butaság, amit írsz. Miért akarnának a házassággal elfogadtatni bármit is? Legfeljebb az elfogadásra irányuló törekvések között szerepel az is, hogy lehessen házasodni. Egyébként Magyarországon a bejegyzett élettársi kapcsolat, az örökbefogadást leszámítva ugyanazokat a jogokat biztosítja mint a házasság és ugyanúgy megtartható ünnepélyes keretek között (tehát itt a vita inkább az elnevezésen van). Szerintem a hangsúly inkább az örökbefogadáshoz való jogon lenne, ha győzne az ellenzék.
A kérdésre pedig az a válasz, hogy 2/3-os többség kellene a házassághoz, az örökbefogadás szabályozása viszont a polgári törvénykönyvben lett módosítva, ott egyszerű többséggel változtathatna az ellenzék.
33
"ne az utcán csókolózzon"
Bezzeg ha egy heteró pár teszi azt az utcán azzal semmi gond. Engem heteróként baromi zavar mikor ilyet látok, még sem propagálom, hogy ez milyen undorító csinálják otthon a 4 fal között. Élni és élni hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!