Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves Fideszesek! Mit szóltok...

Kedves Fideszesek! Mit szóltok ahhoz, hogy a Kínai állam nyomorban tartja a területén élő ujgur kisebbséget? Átnevelő táborokba teszik őket, kényszermunkát végeztetnek velük..stb Mindezek tudatában sem rendül meg az Orbán Viktorba vetett hitetek?

Figyelt kérdés

2021. márc. 26. 20:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

"Okés. De gondoljatok bele, ha a mi határon túli magyar testvéreinkkel ugyanezt tenné bármely szomszédos nemzet, akkor is ilyen könnyen elsiklanátok e dolog felett?"

Az úniód pl. számtalanszor megtette, mint mondjuk a nyelvtörvény, Malina Hedvigénél, és a többi hasonló esetben!

Igaz mivel nem vagyok fideszes így nem éreztem magam megszólítva, de ennél gyengébb példával nem is állhattál volna elő.

Én meg speciel nem csípem a kínaiakat néhány ok miatt.

Baj, hogy hagyta a világ a fejére nőni őket!

2021. márc. 27. 19:52
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy országgal szimpatizálunk nem azt nézzük első sorban hogy kikkel hogy bánik hanem hogy nekünk mi hasznunk lehet abból ha jóbam vagyunk vele
2021. márc. 29. 13:32
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Olyan ez a kérdés, mi T a Rákosi féle propaganda:

Nincs liszt, cukor, só.... de Amerikában viszont verik a négereket!

Ráadásul mar a németek verik a fehéreket.

Sajnálom őket, de lássuk be a Szovjetúniónak se volt okos dolog hadat üzenni, az USA-nak se.

Kínát már kihagyhatnánk.

2021. márc. 29. 18:18
 24/24 anonim ***** válasza:
22 pont ez az, nekünk sincs(!) igazi hasznunk ebből a haverkodásból, és igen, sokat elmond a kormányról hogy ilyenekkel haverkodik.
2021. júl. 29. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!