Az én kedvenc pártom a FIatal DEmokraták SZövetsége vagyis a FIDESZ. Szerinted is ők a legjobbak és nyerni fognak 2022ben? Ha nem rájuk szavazol '22ben akkor kire?:)
én biztos rájuk szavazok! :)
- támogatják a családokat
- egykulcsos az adórendszer
- van MÁP+ (én havi 45%ot takarítok meg)
- nincsenek migánsok
- kezelik a SARS-COV2-t azaz a COVID19et
szerintem ennél csak rosszabb lehetne... mi a véleményetek?
Az valóban jó felvetés hogy mi lesz a Fidesz után ha mind nyolcvan évesek leszünk. NYUDESZ Nyugdíjas demokraták szövetsége 😂
vagy NEDESZ nemzethy demokraták szövetsége.
Rengeteg jó dolog van a Fideszben, ahogy te is említetted, kicsit kiegészítem az én gobdolatmenetemmel.
-támogatják a családokat (Így van, a Mészáros és Orbán család virágzik)
- egykulcsos az adórendszer (Ez lényegében magába foglalja az előző mondatot. Támogatják a mészáros és orbán családot. Emellett még növelik a szegények és gazdagok közötti szakadék. Nehogy a sarja nép kicsit többet tegyen el havonta és az amúgy is nagyobb jövedelemmel rendelkezők arányaiban nagyobb részt vállaljanak a társadalmi kötelezettségekből.)
- van MÁP+ (én havi 45%ot takarítok meg) (Nagyon helyes, évi 5%-ot hoz, ez már majdnem eléri az infláció mértékét. Így csak évi 1-2%-ot buksz a megtakarított pénzeden. )
- nincsenek migánsok (Valóban nincsenek. Az egyik ellenségképüket legyőzték. Azt hiszem már Sorost is, mert nem beszélnek róla. Ha legyőzik Gyurcsányt is, akkor lehetne a következő ellenség a gyatra egészségügy vagy a szar fizetések, esetleg a magas korrupció. Hátha azokat is legyőzik. De gondolom inkább maradnak majd az EU-nál, onnan könnyebb kilépni és hatástalanítani őket.)
- kezelik a SARS-COV2-t azaz a COVID19et (Így van, a 30.000 halottal, akiknek nagy része nyugdíjas volt, pedig a nyugdíjrendszerről is levettek egy kis terhet. Nagyon ügyes!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!