Tudol mondani olyan törvényjavaslatot, amit a GYK összes olvasója támogatna?
Figyelt kérdés
Már egy csomószor pofára estem ezzel kapcsolatban. Rákérdeztem olyan javaslatokra, amikről azt hittem, hogy mindenki támogatni fogja. És nemhogy nem támogatta mindenki, hanem egyenesen többségben voltak a nem támogatók.2021. márc. 26. 13:23
11/13 anonim válasza:
Az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát az ügynökmúlttal rendelkezők (legfőképp az ilyen politikusok) nem támogatják.
Ez inkább harminc év múlva lesz aktuális, mire a nyilvántartottak legnagyobb része a föld alatt lesz.
12/13 anonim válasza:
Azt szerintem mindenki támogatná, ha törvénybe iktatnák, hogy személy szerint ő minden évben kapjon egymillió forintot, szabad felhasználásra. :)
13/13 anonim válasza:
Nem tudol, hanem tudsz. Paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!