Új csúcsot döntött ma is minden. Van aki még tényleg reménykedik abban, hogy nyáron majd nem lesz vesztegzár?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 11:36
A kérdező szavazást indított:
Én még mindig reménykedek benne, hogy ez a nyár olyan lehet mint a többi. :)
Nem áltatom magam illúziókkal, pontosan tudom, hogy legalább a mostani szigorítások, ha nem durvábbak fentállnak majd.
Leszarom. Nekem amúgyse lenne életem.
28 szavazat
1/11 anonim válasza:
bezárnak bennünköt! digtatúra!
2/11 anonim válasza:
Mâr 3 hete le van zárva az orszâg, mègis csùcsot dönt minden.Akkor mi êrtelme van a vesztegzárnak?
3/11 WorldOfWarcraftAtti válasza:
Most sincs vesztegzár.
4/11 anonim válasza:
VEsztegzár most sincs így nyáron sem lesz, de mivel addigra sokkal többb ember lesz immunis, nem lesz az mint most, persze te nyugodtan otthon maradsz még 2055 ben us.
5/11 anonim válasza:
Nem lesz, hiába emelkednek most a számok, messze van még a nyár.
6/11 anonim válasza:
Nem fogják merni meglépni. Nézd meg most: százával halnak az emberek, de m*rha fontos éppen most, hogy újra kinyissanak a mindenféle boltok és 22-23-ig lehessen össze-vissza császkálni. Értem én, hogy sok embernek a megélhetése függ tőle, mások viszont meghalnak, és ez fontosabb kellene, hogy legyen, akkor is, ha többségük középkorú vagy idősebb és nem teljesen egészséges.
7/11 anonim válasza:
A nyári meleg száraz klímában képtelen terjedni ez a vírus, ezért a meleg közeledtével elkezdődhet a nyitás
8/11 anonim válasza:
Siker siker siker!!!
Óriási a beoltottSág Magyarországon, nagyon sikeresen kezeli a kormány a járványt amit Soros György indított, hogy bedöntse a keresztény jobboldali nemzeti kultúrát, de pont a ballibek buknak bele 😁
A kutya ugat a karaván halad.
9/11 anonim válasza:
Biztos, hogy lesz enyhítés nyáron. Elvileg 2.5 millió beoltott embertől elkezhetünk nyitni, most tartunk 1.8-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!