Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kijárási tilalom az egyik...

A kijárási tilalom az egyik oka annak, hogy a járvány nem csillapodik?

Figyelt kérdés

Lassan fél év után sikerült rájönnie az okosoknak, hogy a 8 órai zárás többet árt mint használ. Ugyanis mindenki siet munka után a boltokba és 16:00-tól 19:00-ig gyakorlatilag tömegnyomor van a nagyobb üzletekben. A tömegközlekedési eszközök is tele, haza kell érni, mert ha elkap a rendőr az utcán, akkor megvág 50 ezerre.

Én, teljesen laikusként a kezdetektől fogva elleneztem ezt az intézkedést, mert semmi értelme. Tavasszal sokkal jobb volt, mert ott általános kijárási korlátozás volt. Most is ez kellett volna, hogy csak bevásárolni vagy a legszükségesebb dolgokat elintézni lehessen elhagyni az otthont. Cserébe minden lehessen nyitva, sokáig, szigorú szabályok mellett. Én régen imádtam éjfélkor teszkózni, mert a kutya se volt bent. Nem ez lenne logikus egy járvány esetén is? Minimalizálni a kontaktokat?

2021. márc. 26. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%
Fegyőr barátod mondott ezt is azt is. Ugyanazt, és annak az ellenkezőjét is. De mit vársz egy olyantól, aki azt sek tudja eldönteni, hogy fiu vagy lány.
2021. márc. 26. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Hát igen, semmit!
2021. márc. 26. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy ez az esti kijárási tilalom WHO protokoll, nem Orbánék szopták ki a kisújjukból. (És számos többi kormány Európában)
2021. márc. 29. 07:57
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Ezen egy percig sem csodálkozom. A WHO eddig is arra törekedett, hogy igazi járványt csináljanak a kamujárványból, és azt minél tovább elhúzzák.
2021. márc. 29. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!