Covidrettegők, Fideszesek magyarazzatok már meg nekem az védettségi igazolvány értelmét (!)?
28as....
Akárhogy hőbörögsz,nem tudsz ellene tenni.
A Balatom Soundot már lemomdták,meg azt hiszem a Voltot is....1-2 hete olvastam valahol,már nem tudom,hol....
Szóval oltasd be magad,ahogy lehet,várd ki a sorod,és utána mehetsz,ennyi.
A bulizás nem létszükseglet,meg lehet nelküle lenni,bár nagyon rossz,de ez van.
De ha nem tetszik,ne itt írogass a fotelből,hanem beszéld meg Viktor főnököddel,ennyi.
#32: Ma volt a bejelentés, hogy nyáron lesznek olyan szolgáltatások amiket csak beoltottak vehetnek igénybe. Még nincsenek részletezve.
Semmi hamis tényt nem közölt a kérdező.
32.Nem hibás.
60/2021.korm.rend.
2. § (1) A védettségi igazolvány tartalmazza
hc) „Az igazolványhoz kapcsolódó jogosultságok a koronavirus.gov.hu internetes oldalon ellenőrizhetők”
feliratokat.
Fel van tüntetve,hogy jogosultságok.Ez nem megkülönböztetés?
#33, #34
Akkor le vagyok maradva. Bár nem találtam az igazolványhoz tartozó jogosultságokat az oldalon.
Aki ennyire kattog ezen a jogosultságos témán, miért nem oltatja be magát egyszerűen és csá?
#35: Mert hiába akarom beoltatni magam, ha egészséges huszonéves vagyok és a sor legvégén leszek oltás szempontjából és csá...
Nem okoskodni kéne hanem gondolkodni!
#36 és akkor mi van, ha a sor végére kerülsz? Nyárig sorra kerülsz te is.
Az utóbbi 1 hónapban beoltottak 1 millió embert, most tartunk 1,7 milliónál. Ha ezzel a tempóval haladunk, akkor simán sorra kerülsz, és várható, hgoy gyorsulni fog. Kb. 3 millióan regisztráltak, de még ha megduplázódna, akkor is nagy rá az esély, hogy az első oltásod megkapod, és vele együtt az igazolványt.
Mármint? :) Jaa, hogy valójában nincsenek is beoltva ennyien, csak kamuznak!
Ennyi erővel meg az is lehet, hogy nincs is 3 millió oltásra regisztrált, hanem csak 1 millió, nem? Ez is abba az irányba viszi a dolgot, hogy hamarabb sorra kerülsz.
Jogod lesz a védettségi igazolványt birtokolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!