Mi Hazánk Mozgalom jelenleg az egyetlen józanul gondolkodó szerintem is!
2021. márc. 26. 12:07
12/19 anonim válasza:
Mi Hazánkra!!
2021. márc. 26. 12:08
13/19 anonim válasza:
Csakis a Mi Hazánk!
Az már más kérdés, hogy ha hatalomra kerülne, nem-e változna úgy meg, mint a Fidesz...
2021. márc. 26. 12:09
14/19 anonim válasza:
Komolyan egyszeruen nem fogom fel, hogy a tobbseg itt egy rasszista mélyen homofob es egyeb szelsoseges nezeteket vallo partra szavazna.. Szerintem ez egy 21.szazadi Europaban igenis elfogadhatatlan
2021. márc. 27. 02:11
15/19 anonim válasza:
#14: szerintem viszont az az elfogadhatatlan, hogy lassan annak kell szégyellnie magát, aki normális magyar..
2021. márc. 27. 07:30
16/19 anonim válasza:
#14: lexarom azt az Európát, amelyik idehozza a szemetét és kizsákmányolja az emberi erőforrást! Ha hazánk iparát, társadalmát nem tette volna tönkre a nyugat majmolás és behódolás, most önellátóak lennénk. Európában, mi? És akkor hol vannak az uniós bérek?! Nem itthon, az tuti..
2021. márc. 27. 07:33
17/19 anonim válasza:
Pontosabban itthon, csak a parlamenti honatyák, meg tolvajok zsebében..
2021. márc. 27. 07:34
18/19 anonim válasza:
A fideszre csak abban az esetben szavaznék esetleg talán, ha alaptörvénybe foglalják hogy soha többé nem asszisztálnak az ilyenekhez hogy "8 után rendes ember alszik" miközben szétcseszik a járványhelyzetet az értelmetlen 8 órájukkak. De mivel ezt nem fogják törvénybe iktatni, és majd a 82. hullámban is bevetnék ezt, SOHA TÖBBET nem fogok rájuk szavazni. Tegnap még gondoltam jé ezeknek lett eszük, de aztán nem. OKÉ. Nekem lesz eszem.
AZ biztos hogy ha megengedik is a 8 utáni kint létet, én nem fogom beleélni magam és megszokni, mert amíg ezeket le nem váltják, ez bármikor újra bekövetkezhet. Ezt már ÖRÖKRE elcseszték.
2021. márc. 27. 11:51
19/19 anonim válasza:
Az ellenzék nem tudná eltakarítani végre a dk-t? 2-szer akkora esélyük lenne dk nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!