Árokpart kérdése:
Mit szúrtunk el a járványvédekezés kapcsán, hogy mostanra ilyen kétségbeejtő lett a helyzet a kórházakban?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 22:08
1/14 anonim válasza:
Az emberek szúrják el. "hőő nincsenvírus, énnemoltatombemagaaam, héabilgééc, énnemveszemfelamaszkotmeraszéndioxid"
2/14 anonim válasza:
Inkompetens kormány + az emberek jórésze sz@rik a korlátozásokra + az egészségügy eddig is sz@r volt.
3/14 anonim válasza:
1es. Meg az hogy nem elérhető semmilyen egészségügyi ellátás sem. Nekem például csak 1 fogamat kéne rendesen betömni és megcsinálni, de ehelyett például a járványhelyzett miatt nem láthatják el. Na ez addig megy amíg idővel baja nem lesz mivel, jó kora hiányzik a fogamból. Az emberek is ilyenek. Nem jutnak így se rendes ellátáshoz (nem az orvosokat és ápolokat támadom, minden tiszteletem nekik), így még nagyobb probléma fog kialakulni.
4/14 anonim válasza:
Első körben talán a focisták helyett az eü dolgozókat kellett volna támogatni...
5/14 anonim válasza:
Hogy mit? Nem tesztelnek mert drága, de ha valami fontos akkor nem számít a pénz.Azt hiszik hogy a szomszéd országokból nem jön át vírus mikor nincsenek lezárva a határok és járnak át naponta dolgozni.
Nagyon sok hibát elkövettek, nem is sorolom......
6/14 anonim válasza:
Bezárták a 2 főt foglalkoztató kocsmát.
A 2000 főt foglalkoztató üzem működhet ;D
7/14 anonim válasza:
Én semmit, azóta nem voltam boltban, csak a kertben meg a réten, a futár után lefertőtlenítem a kapu azon részét is, amihez nem ért.
8/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Azt szurtak el egyesek hogy hisznek a Covid létezésében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!