Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ennyire rossz a helyzet,...

Ha ennyire rossz a helyzet, miért nem zár be az élelmiszerboltokon kívül minden? Drogéria, dohánybolt, barkácsbolt stb.

Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 22:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A magyar nemzeti gazdaságnak működnie kell - mondta "az" még hónapokkal ezelőtt.

De nyugi, ismételten megválasztja a níp a "sikert" 2022-ben.

2021. márc. 26. 05:19
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
A munkáltatók is hibásak, sokan egyszerűen nem engedik meg a dolgozóknak, hogy home office-ban legyenek, akkor sem, ha amúgy elvégezhető lenne otthonról a munka. A mi főnökünk sem engedi meg, persze ő nem jár be többnyire, csak otthonról osztja a feladatokat, de esetünkben szó sem lehet róla. Ott vagyunk egy légtérben, van, aki 2 busszal jön, van, akinek a gyereke viszi haza az ovis felügyeletből a betegséget, senkit nem érdekel.
2021. márc. 26. 10:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg bejárhatsz dolgozni. Én 1 éve home office-ban vagyok, egyedül élek, a mentális egészségem teljesen ráment, olyannyira, hogy tavaly még a pszichiátriát is megjártam.
2021. márc. 28. 18:24
 24/24 anonim ***** válasza:
#23: Sajnálom, hogy rád ilyen hatással volt, a többség azért nem így éli meg. Ha egyedül élsz, attól még körbeveheted magad barátokkal, ismerősökkel, esetleg kereshetsz lakótársat. De ha amiatt kerül valaki pszichiátriára, mert otthonról kell dolgoznia, akkor ott valószínűleg egyéb, mélyebb problémák is vannak. A home office ezt csak felszínre hozta.
2021. márc. 28. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!