Miért lesz valaki oltásellenes?
NE hazugyááááááá kérdező!
Görögök nem áldoztak be semmit!
Április végétől várják a turistákat, karantén sem kell hozzájuk, csak egy negatív teszt.
Szerinted én oltásellenes vagyok?
- Nem félek a vírustól, mert bízom a szervezetembe. Nem tartom valószínűtlennek azt, hogy már réges-régen átestem rajta, csak éppen nem vettem észre. Mivel nem félek a vírustól, nem jelentkezem az oltásra, előre engedem azokat, akik félnek.
- Ha kötelezővé teszik az oltást, természetesen beoltatom magam. Szókratészt tekintem követendő példának, aki megszökhetett volna a kivégzése elől, de mivel a törvény kimondta felette a halálos ítéletet, önszántából vette magához a halálos mérget. Egyébként, ha a vezetés azt parancsolná nekem, hogy öljem meg magam, mivel káros vagyok a társadalomra, akkor azonnal bevenném a mérget, mivel senki sem vitatkozhat a törvénnyel.
- Nem félek az oltástól, másokat sem biztatok arra, hogy ne vegyék be. Sőt, ha megkérdik tőlem, hogy ufók gyerekük születhet valamelyik oltástól, akkor elmondom, hogy semmilyen kockázat nincs egyik oltással sem, de én nem fogom beadatni magamnak, csak akkor, ha kötelező lesz.
5- "Nem félek az oltástól, másokat sem biztatok arra, hogy ne vegyék be"
Te nem vagy rémisztő képződmény ez az álláspont teljesen korrekt. Más kategória az ami nagyon dühít.
Miért lesz valaki oltásellenes?
Mert egy hulye 100-at csinal ...
#5 vagyok, írom #8-nak:
Igen, természetesen, de míg csak ajánlják, de nem teszik kötelezővé, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!