Hogy lehet, hogy az USA 10+ államában nincsenek korlátozások mégsem halt ki az ország?
Ez a videó bemutatja az aktuális helyzetet:
Nálunk miért nem így kezelik a járványt?
Én elhiszem, hogy aki magyar sportokon nevelkedett annak teltházas az a meccs, de NCAA és NFL szinten igen alacsony volt a nézőszám.
"USA-ban gond nélkül egy TELTHÁZAS Super Bowl is megtartásra került néhány hete!"
Egy amerikai klasszikust idézve: "You're fake news"
Ez pontosan így van, ahogy a kormányfő helyetes mondja. Csak az a baj, hogy nálunk európában még megkell szednije magát egy pár politikusnak meg rajtuk keresztül pár orvosnak no meg természetesen a médiának. Sajnos az emberek meg nem lázadnak ez ellen
6os!
Az orosz videó durva!!!!
Több tízezer ember egy helyen, sehol egy maszk, szerintem nem is érdekel senkit, még sem pánikolnak, hogy jaja mindmeghalunk.
Ezt miért nem mutogatják az esti híradóban?
Hogy a lakosságot objektíven tájékoztassák, és tudják valójában mi történik a világban?
Az eladokon kell hogy legyen maszk.
Azert nem haltak ki mert republikanusok, csak a liberalisok eroltetik rag a maszkot.
Sajnos nalunk liberealis a kormanyzo, igy kell maszk de gyakorlatilag sok helyen nem szolnak rad ha maszk nelkul vagy.
Nem is buntetnek erte es maszk helyett jo a sal is, sot barmi ami takarja a szadat, orrodat. Kormanyzati epuletekben szigorubban veszik, szerintem a republikanus allamokban is kell maszk pl birosagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!