Mit gondolsz, mit tennél?
Beoltatom magam és már regisztráltam is, viszont nem a vírus miatt, hanem, hogy minél hamarabb léphessek majd nyaralni a nyáron, meg éjszakánként jobbra balra....
Tudom, sokan majd hisztiznek egy sort ezen, hogy gondolkodhatok így, miért nem penészedek még 1 évig a 4 fal között, hisz nincs annál jobb, hogy a meló után a kanapéban penészedni lefekvésig, sry bro én nem így gondolom. :)
17-es OMG...azzal nem vagy tisztában, hogy ezeket mind az emberek hozták létre... és így próbálsz okoskodni a GMO-ról...besz.ráááááás xDDDDDDD
A fent felsoroltakat nem a természet hozta létre kedves tudatlanul okoskodó barátom.... pl. a búza vagy az árpa fűfélék keresztezésével hozták létre valamikor az őskorban vagy ókor elején, Narancs, olyan sosem létezett a természetben, a kínaiak hozták létre a mandarin és a pomelo keresztezésével, Kukorica, szintén nem létezett, hosszú idő alatt fűféléből hozták létre az Aztékok...a macskák őse az afrikai vadmacskák keresztezéséből hozták létre a ma ismert több tucat macskafajtát....Banán a ma ismert ehető banánt két banánból hozták létre, az egyik édes de nagy maggal és vékony hússal rendelkezett, míg a másik vastag húsú de keserű ízű banánból született meg.
Ide linkelek neked egy oktató videót nagyon egyszerűen meséli el a tanulatlanok egyéneknek a mai ételeink állatainkat, hogy hozta létre az ember. fentebb már leírtam, a GMO nem az amit a TV-ből nyerítetek vissza, hogy ami laborban készül a GMO, neeeeem az ókorban középkorban nem ismerték azt sem hogy laboratórium még is értettek a GMO-hoz ezeket zabálsz meg simogatsz minden nap.... légy szíves máskor olyanban próbálj meg vitatkozni, amihez konyítasz is valamit, mert így ultra gáz. Jó? köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!