Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz, mit tennél?

Mit gondolsz, mit tennél?

Figyelt kérdés

#lock🇪🇺down #vájrusz #AllEU=Balkan
2021. márc. 25. 12:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Beoltatom magam és már regisztráltam is, viszont nem a vírus miatt, hanem, hogy minél hamarabb léphessek majd nyaralni a nyáron, meg éjszakánként jobbra balra....

Tudom, sokan majd hisztiznek egy sort ezen, hogy gondolkodhatok így, miért nem penészedek még 1 évig a 4 fal között, hisz nincs annál jobb, hogy a meló után a kanapéban penészedni lefekvésig, sry bro én nem így gondolom. :)

2021. márc. 25. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem oltatom be magam.
2021. márc. 25. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
11) aztán ne csodálkozz rajta ha pár hónap múlva minden bajod lesz.
2021. márc. 25. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Hmmm nem érdekel, hogy őszinte legyek, 13-as. A génmódosításra is ezt mondják, és nem tudsz olyan hétköznapi zöldség, gyümölcsöt mondani, ami nem génmódosításból született, hmm és lám még is itt vagyok és neked írok. Nem lehet mindig mindenen rettegni mint egy birka, igaz ez az oltás és a vírus rettegőkre is.
2021. márc. 25. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:
14) fogalmad nincs hogy ettél-e már gmo-s ételt,az a baj.
2021. márc. 25. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös.. A banán, a narancs, a kutya, a macska, tehén, disznó, a paradicsom, a paprika, a búza árpa..stb szerinted mi ha nem génmódosított termék egy komám? Emberi beavatkozás nélkül ezek szerinted léteztek mi? xD És ha már azzal jössz itt nekem, hogy ezek nem gén módosítottak... akkor néz utána a szónak. :) Elhiszem, hogy a sok embernek a GMO= az amerikai hizlalda kajákkal, de elárulom neked nem csak az...xD
2021. márc. 25. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
16) gmo alatt mesterséges beavatkozást értünk,nem pedig olyan mutációt/evolúciót ami kiállta a próbát az elmúlt évezredek alatt.
2021. márc. 25. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:

17-es OMG...azzal nem vagy tisztában, hogy ezeket mind az emberek hozták létre... és így próbálsz okoskodni a GMO-ról...besz.ráááááás xDDDDDDD

A fent felsoroltakat nem a természet hozta létre kedves tudatlanul okoskodó barátom.... pl. a búza vagy az árpa fűfélék keresztezésével hozták létre valamikor az őskorban vagy ókor elején, Narancs, olyan sosem létezett a természetben, a kínaiak hozták létre a mandarin és a pomelo keresztezésével, Kukorica, szintén nem létezett, hosszú idő alatt fűféléből hozták létre az Aztékok...a macskák őse az afrikai vadmacskák keresztezéséből hozták létre a ma ismert több tucat macskafajtát....Banán a ma ismert ehető banánt két banánból hozták létre, az egyik édes de nagy maggal és vékony hússal rendelkezett, míg a másik vastag húsú de keserű ízű banánból született meg.

Ide linkelek neked egy oktató videót nagyon egyszerűen meséli el a tanulatlanok egyéneknek a mai ételeink állatainkat, hogy hozta létre az ember. fentebb már leírtam, a GMO nem az amit a TV-ből nyerítetek vissza, hogy ami laborban készül a GMO, neeeeem az ókorban középkorban nem ismerték azt sem hogy laboratórium még is értettek a GMO-hoz ezeket zabálsz meg simogatsz minden nap.... légy szíves máskor olyanban próbálj meg vitatkozni, amihez konyítasz is valamit, mert így ultra gáz. Jó? köszi.

https://www.youtube.com/watch?v=ApOf7Lckp8k&t=363s

2021. márc. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!