Mi miat ilyen rossz a Járvány helyzet ma Magyarországon,mikor az oltotság a legmagasabbak egyikébe vagyunk? Hol a hiba?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 06:03
21/28 anonim válasza:
20) nálad így is okosabb,aki feltétel nélkül benyal mindent.
22/28 anonim válasza:
Szerintem nem szertnél olyan tudást, tapasztalatot, ami nekem van az ITO-ról. HA mégis, gyere, várunk.
24/28 A kérdező kommentje:
Látom a nyelvtan tanár megint beszólt mert TE tökéletes vagy igaz?
2021. márc. 25. 08:53
26/28 anonim válasza:
Nem kell nyelvtan tanárnak lenni, hogy meglásd a helyesírási hibákat. De valahogy illik helyesen leírni, ha kérdezünk valamit.
27/28 anonim válasza:
“ Külföldön tudomásul vették az előírásokat, betartják”
Mese, mese mátka. Nem rég láttam egy riportot németországi török fodrásszal. Ha nem fogadott volna vendéget fű alatt, éhen halt volna. Azóta mondjuk nyitva lehetnek, de lehet csak 1-2 hét még.
28/28 anonim válasza:
23, megyei kh ito, dolgozóként. Olyan. Gyere, hétkor kezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!