Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Bódi Ábelről?

Mi a véleményetek Bódi Ábelről?

Figyelt kérdés
Láttam egy vitát ahol Vonával vitatkozott és nekem nagyon ellenszenves volt. Régebben láttam tőle videókat ahol még úgy voltam vele hogy egész normális jobboldali, de ez a videó nekem nagyon ellenszenves volt és ellentmondásos.

2021. márc. 24. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Én csak abból a videóból ismerem. Nem is tudom mi a megfelelő szó erre... Okostóni? Értetlen, nem hallgatja meg a másikat, a saját hülye berögződéseit szajkózza (nevezetesen, hogy a külföldre ment emberek valami hazaárulóféleségek).
2021. márc. 24. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy igen érdekes embertípus képviselője: Vagy nagyon igaza van, vagy nagyon nem. Az ominózus videóban az utóbbi állt elő. Elkötelezett jobboldali - a maga módján - de túlságosan toleráns az ál-jobbos Fidesszel.

Magyar politikai látásmóddal nehéz bárhová is tenni.

2021. márc. 24. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Nekem meg Vona ellenszenves.
2021. márc. 24. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Vonánál ellentmondásosabb, olcsóbb politikai lúzer nincs, úgyhogy ellene csak nyerhetett. Mondjuk ellene egy újszülött egér is nyerne, szóval ez sem mond sokat.
2021. márc. 24. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Kivételesen Vonának adok igazat, qurva mindenit annak aki magyar állampolgártól venne el lehetőséget arról, hogy szavazzon az a magyar ember, lexarom, hogy erdélyiek is szavaznak, ellenzéknek viselkedhetett volna rendesen azokkal az emberekkel, de érdekes, nem sipákol senki azért, hogy kint dolgozó magyar is szavazzon, pedig meglehetne fogni fidex golyóit azokkal akik kimentem a megalázó fizetések és a posztkomcsi felfogású bürokrácia miatt.

Amúgy Bódi Ábel nem viszi sokra, már most beleálltak. Budikábelka blog.. szemét lejáratás, de pont ezért nem fog megmozdulni semerre a srác.

2021. márc. 25. 00:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem főleg azért nem volt itt szimpatikus, mivel volt a videóna egy része ahol kb azt mondta, hogy ő ebből nem fog engedni egy kicsit sem (nem pont így) de innentől már maga a vita is értelmetlen akkor. Vonát sosem kedveltem főleg amikor a jobbik nagy szélsőjobbos párt volt de itt azt éreztem hogy nagyon igaza van
2021. márc. 25. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!