Miért Magyarországon halnak meg a legtöbben koronavírus miatt?
Ezt akartátok,hogy "hulljon a férgese".
Kócsagok.
Vakcinától lett covidos. Hát persze.
Egy jó kis idézet csak neked a Gyalog galoppból.
Bedevir: Miből gondoljátok, hogy boszorkány?
Férfi 3: Engem gyíkká változtatott…
Bedevir: Gyíkká?
Férfi 3: De már elmúlt.
Sokféle oltás létezik.
A kanyaró, mumpsz, rubeola oltásokban legyengített vírusok vannak, ezek elvileg fertőzhetnek, de nem alakul ki a súlyos betegség.
A covid, influenza, veszettség elleni oltásokban pedig leölt vírusok amelyek nem képesek szaporodásra.
Ez a rejtély kulcsa.
Egy kis olvasnivaló.
12. oldal
III. Az oltások típusai
III. / 1. Élő attenuált
Ezek az oltások legyengített kórokozókat tartalmaznak. Ezek olyan mesterségesen előállított mikroorganizmusok, melyek az emberi szervezetben csak lassan képesek szaporodni, és betegség kialakítására nem képesek (elvesztették megbetegítőképességüket az előállítás során). Egészséges immunrendszerű emberek kaphatják.
Az a baj a Magyar politikával és így a gazdasággal is hogy csak papíron jó.
Értem én hogy vannak jó állások de akkor is a társadalom jelentős része összesZerelő gyári melós.
Nagyon megnőttek az árak pl albérlet élelmiszerek.
Csinál az állam 3-4 nagy beruházást mondjuk az egészségügybe és ennyi elfelejtkezik a vidékről.
Mikor a vidéki kórházakba gond hogy legyen wc papír?Akkor ott más gondok is vannak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!