Egyeseknek már annyira megrendült a bizalom a kormányban, hogy ha határnyitás lesz a covid után sokan elkezdenek külföldön állást keresni majd?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 09:19
2/7 anonim válasza:
Én eddig is terveztem, nyáron indulok is Belgiumba.
4/7 anonim válasza:
Biztos lesznek ilyenek, de szerintem mindig is voltak, és ebben semmi extra dolog nincs.
Akinek van lehetősége, éljen vele, ha akar...
5/7 anonim válasza:
Kérdező
Egy pillanatig sem volt tilos külföldön állást keresni és kimenni az elmúlt egy évben sem. olyan nincsen hogy eddig nem akart ilyet tenni és most jaj, muszáj neki menni szegénynek.
Vagy akar más országban dolgozni, akkor keressen ott munkát és menjen - vagy nem akar és akkor meg nem is fog menni.
6/7 anonim válasza:
A nyugati demokráciákban még nagyobb vírusdiktatúra van. Ha lenne egy normális nyugati ország, akkor már dobbantottam volna.
7/7 anonim válasza:
Én is azok közé tartozok, aki külföldön akar karriert építeni, letelepedni, esetleg ha úgy hozza az élet családot alapítani stb. De ezt nem most találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!