Ön szerint Soros beavatkozik/be próbál avatkozni magyarország életébe/dolgaiba?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem megpróbál be avatkozni
Nem,ez egy hülyeség
39 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem én szerintem avatkozik be, hanem ő maga mondta a saját szájával azt, hogy az Orbán-kormány egyszemélyes ellenzéke lesz.
Arról, hogy beavatkozik különböző országok belügyeibe, a macedónok, vagy az angolok bőven tudnak mesélni.
Angliából - miután kis híján bedöntötte az angol Fontot - már kitiltották, ahogy még féltucat másik országból is világszerte. Vajon miért?
2/10 anonim válasza:
Nettó baromság. Amúgy nem unjátok még?
3/10 anonim válasza:
Soros mégis miért akarna? Azt se tudja már, hol van Magyarország. Fiatal korában szerencsésen kijutott ebből a szarfészek pöce országból, gondolom nagy lehetett az öröm. Gondolod még 90 évesen is emlékszik rá?
4/10 anonim válasza:
Folyamatosan. Ő maga mondta. Célja érdekében nem kevés politikust ő pénzel.
5/10 molnarmarcell21 válasza:
Igen, beavatkozik, segíti az országot, ahogy a Vöröskereszt is.
6/10 anonim válasza:
Ég és föld a kettő! Soros György üzleti szempontból és személyes bosszútól vezérelve szeretne kormányt buktatni!
7/10 anonim válasza:
pénzelt helyesebben,és az Magyarorszgon törént. Tuggyukkiket
8/10 anonim válasza:
Sajnos beavatkozott akkor,amikor ezeket saját penzén taníttatta.Még zsebpénzt is adott nekik....
9/10 anonim válasza:
Akinek pénze van, annak befolyása is van.
10/10 anonim válasza:
Dehogy akar,a legkisebb dolga is nagyobb annál.Ez butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!