Ha a magyar EÜ kb 1000 beteg minőségi lélegeztetős ellátására képes (ld Merkely kijelentése) és most 1400 ember van lélegeztetőn, akkor ők nem minőségi ellátást kapnak?
"Már 1389-en vannak lélegeztetőgépen - itt vannak a legfrissebb számok“
Na most Merkely atyaúristen korábban azt nyilatkozta, semmi gond mert a magyar EÜ AKÁR (akár!!!) 1000 ember minőségi lélegeztetős ellátására is képes.
Hát akkor Merkely úr most mi a helyzet az 1400 gépen levővel? Ők NEM MINŐSÉGI ELLÁTÁST kapnak?
Ja és a sikert még mindig a halottak számában mérjük? Orbán úr merre vagy?
Te is elmentél Mátyást keresni?
Én nem tudom! Miért ne. Akár.
Mondjuk a kormánymédia origo és társaihoz képest ez nem szennyoldal, ha szennyet akarsz Origo TV2 vadhajtások Prosti Srácok 888 stb
Ha már szennyet akarsz!
KI gondolta volna hogy egyszer a kurucinfó egy konszolidált oldalnak fog számítani.
Az utóbbi 30 évben hol volt Magyaroszágon "minőségi" egészségügyi ellátás? Persze, mindig ki lehetett fogni 2-3 rendes dokit meg ápolónőt, és akkor az ember persze m*rha hálás és úgy érzi, hogy minden szuper. De ez kizárólag 1-1 emeberen múlt, ha épp peched volt, akkor meghaltál, ennyi.
Konkrétan a kérdésre válaszolva azokon a szerencsétleneken már csak az segít, ha a szervezetük harcol, és valahogy túlélik. A túlélési arányok a kezdeti 20%-hoz képest is tragikusak.
Pár napja olvastam itt valakitől, aki orvosnak vallotta magát, hogy már szinte mindegy, hogy ráraknak-e a gépre vagy nem.
Ha ezer "minőségi" gép van, és több a beteg, akkor szerinted őket nem kellene kezelni, mert elég minőségi a lélegeztetőgép???
Szerintem még mindig jobb, nem a legmondernebb gépekkel kezelni őket, mint hagyni meghalni!
"zerintem még mindig jobb, nem a legmondernebb gépekkel kezelni őket, mint hagyni meghalni!"
te MELYIK ORSZÁGBAN ÉLSZ? valahol jó távol Orbanisztántól ugye??
Szerinted a GÉP A GOND??? nem egészen véletlenül az hogy NINCS szakképzett eü-s ápoló a gép mellett??
Mássz elő a barlangodból ahol eddig éltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!