Pandémia Anyó most újabb veszélyhelyzetre figyelmeztet a veszélyhelyzetben?
11
Rendben, lehetnél te az! Miért nem vállalod, elég magabiztosnak tűnsz! :D
12
Miért kéne vállalnom, amikor előttem már rengetegen megtették, sőt azt a szívességet is megtették, hogy a neten megosztották a videófelvételeiket az üresen pangó kórházakról. Rengeteg videó közül lehet csemegézni a világ különböző országaiból. És nem, nem küldök linket. Ha nem hiszed, járj utána magad.
13
Csak sem te, sem ők nincsenek tisztában egy külföldi kórházzal. Vegyük alapul pl. az angliait, ami megsúgom neked, hogy egy hatalmas Lobbyval kezdődik, gondolom nem gondolod, hogy ott lesznek a betegek? Ezek fertőző osztályokon vannak, nem pedig a lobbyban, vagy a sima folyosókon. Következő, nem fognak ott állni sem, vagy ülni, hiszen mentővel viszik őket be, és nem a recepción jelentkeznek be.
Tehát, mondom, miért nem vállalod? Miért csak ugatsz? #netensebátor
Azért nem vállalom, mert az alig 50 kilómmal (nő) az első biztonsági őr vagy testesebb ápoló már a bejáratban leszerelne. Ahogy a fent említett filmezőkkel (férfiak) is megróbálták ezt tenni, amikor azok a Lobbyn túl magukat a biztonságiakon is átverekedve végül bejutottak az állítólagosan tömött kórtermekbe. Na az volt az igazán érdekes, nem a Lobby.
A hangodból pedig vegyél vissza, mert attól, hogy ilyen alpári stílusban írsz nekem, attól még nem lesz se jobban igazad, se okosabb nem leszel.
15
De keresnek most önkénteseket, nem kell betörni!
Még mindig nem jutott be egyetlen ember sem a covid osztályokra, sehol. Bocs, de te sajnos egy fogalmatlan kis agyatlan vagy, akinek betenne az is, hogy egy vérnyomást mérjen.
Miért nem mész be, és nézed meg magad? Én voltam ám covid osztályon, szóval úgy ugatsz, hogy 1000%-ig tudom, hogy hülyeséget beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!