Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a 2021-es...

Mi a véleményetek a 2021-es költségvetésről, és a balliberális hazugságokról?

Figyelt kérdés

Oktatás: 2229 milliárd

Egészségügy: 2245 milliárd

Nyugellátás: 3090 milliárd

Családtámogatás: 2295 milliárd.

A balliberális média valótlanul híresztelte, hogy sportra 289 milliárd jut, egészségügyre meg 60 milliárd. Eközben a költségvetésből csupán 312 milliárd jut több sportra, egészségügyre 2245 milliárddal jut több. Sportköltség az egészségügyre költött pénzek 14 százaléka.

2021. márc. 23. 11:44
 61/97 A kérdező kommentje:
Utolsó lap a fiókból? GYKen azért nem lehet normálisan vitatkozni, mert mindenki vallásos Orbán fóbiás. Hiába támasztom alá észérvekkel amit mondok, és cáfolom meg kb. az egész oldal bérkomentelőjeit akkor is én vagyok az ostoba. Na szép :D Soha #többéGYK
2021. márc. 26. 10:16
 62/97 anonim ***** válasza:
65%
Te eddig egy észérvet sem hoztál, csak marhaságokat beszéltél. De támogatjuk a #többéGYK kezdeményezésed :)
2021. márc. 26. 10:22
 63/97 A kérdező kommentje:
Ha én marhaságokat beszéltem, akkor ti hülyeségeket :DDD
2021. márc. 26. 10:25
 64/97 A kérdező kommentje:
Talán keserű a leves? :DDDDD
2021. márc. 26. 10:28
 65/97 anonim ***** válasza:
65%
Az a baj, már azt is nehéz eldönteni, hogy tényleg ilyen hülyék szavanak a fideszre (vagy tényleg ilyen hülye egy fidesz szavazó) vagy klasszikus trollkodást látunk...
2021. márc. 26. 11:07
 66/97 A kérdező kommentje:
Ezen a remek oldalon hiánytalanul megnyilvánul az ellenzéki narratíva. Bisztos nagyon büszkék rátok odafent hisz nálatok nagyobb fotelharcost nem látott a világ. Csak az a kár hogy saját érveltek nincsennek.
2021. márc. 26. 11:37
 67/97 anonim ***** válasza:
65%
#65 a fideszesek tényleg ilyenek... Szerinted normális ember hogy éltetne egy sokszor bukott eszmét(?) mint a komcsiság, a nagyüzemi lopással, miközben komcsiságát még is szégyellve most épp nemzethy jobboldaly-ként hirdetve magát csinálja ugyanazt? Szerintem sehogy.
2021. márc. 26. 11:57
 68/97 A kérdező kommentje:
67. Egy normális ember sosem éltetne egy elvtelen marxista, leninista érdekeket. A ti vezetőitek viszont le sem tagadhatnák ezt az antimagyar hozzáállásukkal, pláne hogy a "vissza" szerzett önkormányzatokokból ekkora sebességel tüntetik el a közpénzt miközben hatalmon sincsennek. Látszik itt is az eredménye #hallgattassék el a másik oldal.
2021. márc. 26. 12:11
 69/97 anonim ***** válasza:
65%

"Egy normális ember sosem éltetne egy elvtelen marxista, leninista érdekeket."

Államosított közmű, rezsi fixen tartása függetlenítve a világpiaci áraktól, pont hogy a Kádár-korszak jut eszembe.

"Látszik itt is az eredménye #hallgattassék el a másik oldal."

De azért a közmédiánál tiltanak le embert, mert lájkol egy facebook posztot, meg a magyar tulajdonosú TV rúg ki embert, mert más véleménye van bizonyos kérdésben magánemberként.

2021. márc. 26. 13:27
 70/97 anonim ***** válasza:
71%

"Hiába támasztom alá észérvekkel amit mondok"

Azért maradjunk annyiban, hogy a kérdéshez írt kifejtésben is teljesen másról beszélték, mint amiről az eredeti hír szólt. Szóval nem hiába támasztasz valamit alá észérvekkel, ha egyszer annak semmi köze sem volt ahhoz, amiről írsz.

2021. márc. 26. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!