Az oltásellenesek kizárhatók a COVID ellátásból?
Azok, akinek már volt lehetősége oltást kapni, de nem éltek vele.
Ezek után az illető megbetegszik, és venné el a helyet, ágyat, orvost, lélegeztetőgépet a többiektől.
Egyelőre ezek a következő csoportok: egészségügyi dolgozók, szociális otthonok lakói és dolgozói. Néhány héten belül pedig a 65 év felettiek, az ő oltásuk még tart.
"extrém sportolóknak sem jár TB ellátás, hiába fizetik a díjat"
Azért mert belekapaszkodsz egy rosszul minden alapot nélkülöző rendeletbe még nem biztos hogy jogos a felvetés és.
Először
Bocsi, folytatom.
Először is az életmentő ellátásra ők is jogosultak.
Ha nem beoltott kerül pl. lélegeztető gépre az is életmentő beavatkozás.
Nekem is eszembe jutott már, hogy a nagyon arrogáns, nyilvánosan az oltás ellen tevékenykedő alakoltól megvonnám én is.
Pusztán udvariasságból nem erőltetnék rá semmi gépet
Majd vesz levegőt, ha akar.
Téged kéne kizárni a tb-ellátásból
🐑🐑🐑
Kérdező ilyen az igazi magyar mentalitás! Büszke lehetsz magadra.
Amúgy én boldogan átadom a "covid osztályos ágyamat" másnak mert tudom hogy nem létezik a Covid.A szaros vakcinamat is boldogan átadom másnak,én szeretnék továbbra is egészségesen és tovább élni :)
Ja ennyi erővel kizárhatnán azokat is akik dohányoznak, egészségtelen kajákat esznek, hisz ők tették tönkre a saját egészségüket.
Nem tudom miért az egészséges emberek lettek a közellenségek a járvány alatt.
Azta mennyi wannabe diktátor van ebben a szerencsétlen orszàgban :D
Kizárni, bezárni, betiltani, kötelezővé tenni, feljelenteni, bex@rás komolyan.
A rendszerváltás papíron lement, de gyakorlatban és a fejekben úgy néz ki, itt soha nem hull le a vörös csillag.
Ennyi zsémbes agresszív boomert komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!