Kire fogsz szavazni 2022-ben?
20.
A tapasztalatom miert a valosag ferditese?
Az akkori sokkal nagyobb munkanélkúliség miatt nem vallogathattam. A munkanélkúliség erezhetően sokkal fenyegetőbb volt akkor.
21
Azért, mert pl. nekem is volt olyan munkahelyem, ahol 80-at fizettek 2005-ben, aztán 2 hónappal később ugyan azért a munkáért meg 210-et kaptam. Az, hogy te valahol 80at kaptál szakmunkásként csak annyit jelent, hogy a munkáltatód kizsákmányolt, semmi mást.
Tényszerűen többet keres az ember ma, de nem annyival, hogy ez mindent elfeledtessen. A körülmények nem ugyan azok, és nem lehet így nézni. Akárki kerülne kormányra, neked a fizetésed ugyan ennyi maradna, ebben biztos lehetsz. De, lehet, hogy nem lenne annyi szarság. Arról nem is beszélve, hogy pl. a szociális háló megszűnt.
#18 A nap poénját el sütötted, a fidesz nem tud már viselkedni! Miért az nem tud viselkedni, mert kimondja az igazságot!? Mert a fideszeseknek bántja a fülét? Te azt komolyan zabálod a fideszes propagandát!
Meg jön a házelnök, hogy nem lehet személyeskedni. Bármelyik fideszes képviselő felszólal (minek), akkor a mondanivalójában Gyurcsány, vagy az EU, esetleg Soros biztos szerepelni fog!
Na ennyit erről! De te kereszt csontig nyalsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!