Mészáros Lőrinc üzleti intelligenciával megáldott ember? Hol tanulta az üzleti tanulmányait?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy 20 éve vagyok én is vállalkozó, de egy csomó pénzt kifizetek, hogy az egy darab vállalkozásomban megtanuljam, hogy kell önjáróvá tenni, hogy kell felelős munkatársakat kinevezni. Mészáros Lőrinc ezeket alapból ismeri? Hol tanulta?2021. márc. 22. 09:48
1/9 anonim válasza:
Az élet iskolája, ahol az Isten a tanár!
2/9 anonim válasza:
Minden bizonnyal. Ha tudnád a titkot, te is sikeres lennél, nem itt irigykednél.
3/9 anonim válasza:
Az alapokat a gázszerelő szakiskolában kapta, a többi született tehetség.
4/9 anonim válasza:
Az üzleti tanulmányait az Erős Hátszél Haveri Tudományegyetemen/És Seft kereskedelmi kiegészítőn tanulta !
5/9 anonim válasza:
Meszaros Lorincnek csak az elejen kellett bedobnia magat ... kesobb mar godolkodtak es gondolkodnak helyette erre alkalmazott emberek :)
6/9 anonim válasza:
Csak egyszer kell jol tudni a lotto nyeroszamait ... utana mar csak kolteni kell a penzt :)))
7/9 anonim válasza:
Úgy hogy a sok lopott pénzel nem bánik sehogy, hiszen akinek nincs annyi az gondolkodik mibe is fektessen ő meg úgy van vele " Na ma elment 20 milliárd ft egy rossz befektetésre, holnap a másikra teszek 15-öt" alapon tolja. Ha szarásig vagy pénzel még ha buksz az sem érdekel, olyan mint a társas, csak te dobsz más nem.
A másik meg, hogy itt helyben van cége ami a 10 év alatt 3 névváltáson esett át, vajon miért? Megsúgom, becsődült aztan új névvel nyitotta meg 2 hétre rá ugyan azt a céget, a papirok meg eltűntek :)
8/9 anonim válasza:
Csak az álja nép van a tanulásra ráutalva. Lölőkének a génjeiben van mindem, ami a tollasodáshoz kell.
9/9 anonim válasza:
Mészáros Lőrinc: Okosabb vagyok, mint Zuckerberg.
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!