Dr. Jakab Péter Dénes pártelnök úr alkalmas lenne miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
Történelemtanár végzettsége van és ha jól tudom még angolul se tud. Csupán a jó beszédkészsége miatt alkalmas lenne egy nemzet vezetésére?2021. márc. 21. 21:44
11/20 anonim válasza:
Jakab teljesen jó miniszterelnök lesz - tisztességesebb, szavahihetőbb mint a jelenlegi, és ráadásul normális is!
Orbán angolja kb. olyan mint az én japánom... úgyhogy erre se vágjon fel, én sem teszem!
14/20 Alex Fly válasza:
Nem. A jelenlegi összefogás közös jelöltjénél elengedhetetlen o az olyan mértékű kompromisszumkészség és diplomácia, amely Jakab esetében nincs meg. Az kétségtelen, hogy jelentős szerepe lehet az új, demokratikis kormányban - de nem a kormányfői poszt a neki való feladat.
17/20 anonim válasza:
Te autista vagy, vagy pedig csak simán jópofizni akarsz ezzel a doktorozással minden kérdésnél, meg a teljes név meg cím meg rang megadásával?
18/20 anonim válasza:
kérdező Xd neked minden politikus dr úr ? Xdddd
19/20 anonim válasza:
mivel jobbikos vagyok, igen, alkalmas lenne, mellesleg nagyon jóképű és helyes is, nem pedig alacsony és kövér.
20/20 anonim válasza:
Orbán angolját hallottad már? 😅 Ezért nem volt érdemes Oxfordra járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!