Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik párt szavazói a legfana...

Melyik párt szavazói a legfanatikusabbak?

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 17:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%
És is imádom a 360forintos eurót :D :D: :D Mondjuk én EUR-ban meg USD-ben keresek, szóval nekem mindegy srákok, de aki forintban kapja a zsét, annak ez elég szomorú lehet. Lassan ott járunk, hogy egy műszaki cikk kitesz 1 havi fizetést, mert a bölcs vezéretek elintézte, hogy 300 dolcsi 300 ezer forint legyen lassan :D
2021. márc. 22. 11:15
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

#20 melyik? Én majdnem négyszer annyit keresek mint akkor, de úgy érezni mintha kevesebb dologra lenne elég, hiszem az élelmiszer és a többi ára nagyon durván megemelkedett. Most néztem azt is hogy a 2016 ban vásárolt autó hoz képest ma vehetnék egy autót amiben sokkal kevesebb extra van, gyengébb, és nyilván lerobbanásra is hajlamosabb És mindezt ötven százalékkal drágábban...

Sokkal durvábban elszálltak az árak mint a fizetések.

2021. márc. 22. 16:20
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

16

Neked egyébként mit jelent a "jó kormányzás", mert ha nem került volna ki az a hangfelvétel, akkor szerintem fel se tűnne a különbség Gyurcsány és orbán között.

2008-ban válság volt, így nyilván romlott a helyzet. És válság után mindig emelkedés jön, még akkor is ha a kormany az egész gazdaságot pont leszarja. Semmi értelme annak ha ma 150.000 forinttal többet viszel haza, ha kevesebbet tudsz venni belőle. Ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy milyen jó volt a magyar gazdaság 1945-46ban, mert milliókat meg százmilliókat kerestek az emberek. Aztán mégis csak egy kenyeret tudtak venni belőle.

2021. márc. 22. 17:55
 24/25 anonim ***** válasza:
72%
Csak egy példa: gázpalackot használok. A "rezsicsökkentés" óta 2000 ft-al fizetek többet egy palackért.
2021. márc. 22. 22:59
 25/25 anonim ***** válasza:
29%
Legfanatikusabbak: Fidesz. Legfantasztikusabbak: DK.
2021. márc. 24. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!