Tényleg lesz ellenzéki előválasztás?
Figyelt kérdés
Tehát hogy frankón lehet majd menni szavazni?
Jakab, Dobrev meg a többi?
2021. márc. 21. 11:22
21/29 anonim válasza:
Biztos jobban tudod :)
Gondolom akik itt vannak pl orvosok, fogorvosok stb ők sem tették
22/29 anonim válasza:
A svájci választók 52 százaléka megszavazta most márciusban a burka és a nikáb viselésének tilalmát. Bekerülhet a svájci alkotmányba, hogy nyilvános helyen, üzletekben és vendéglátóhelyeken tilos az arcot eltakaró ruhadarab viselése.
Ennyit a beilleszkedésről és az alkalmazkodásról.
23/29 anonim válasza:
Azzal, hogy hordják a vallás miatt (ami amúgy nem kötelező), miért ártanak neked?
24/29 anonim válasza:
Magyarország nem iszlám ország. Elég volt belőlük 150 éven át.
27/29 anonim válasza:
És félreértés ne essék, nem az illegális bevándorlast támogatom. Én az alaptalan gyűlölködés ellen vagyok
28/29 anonim válasza:
Leírná valaki, hogy miért utáljátok annyira dobrevet? Komolyan érdekel, győzzetek meg, mert lehet nem vagyok képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!