Az ellenzékiek miért jönnek mindig Orbán Viktor külsejével, testalkatával, miközben az előválasztáson résztvevők közül Fekete-Győrön kívül mindenki kritikán alulian néz ki?
Ő sem egy csokor ibolya, de legalább erősen átlag kirívó rondaság nélkül. De a többieknél ott a kirívó rondaság.
Karácsonynak még a foga is hiányos és olyan, mint aki bármelyik pillanatban összecsuklik
Dobrevről jobb ha nem is beszélünk, a magyar politikai élet eddig legrusnyább figurája
Jakab mint egy idegbeteg csiga, ráadásul ő is rohamosan hízik, a ráncai a hasáig lógnak fiatal létére
De amúgy a politikusaik közül is sokkal több az elhízott, mint a Fideszben, ráadásul általában nők, ami extrán gáz
Amiért a felcsúti KISZ titkár elvtárs, az állítólagos sportemberségére veri magát miközben egy dagadt labda, akinek a sport a zabálás a vip lelátón, meg a pálesz.
Na meg azért egy ország miniszterelnökének meg kéne jelennie valahogy, nem pedig egy trottyos gatyában rángatózva a nyelvét nyújtogatva, egyéb kényszermozgásokkal, ha már az ország leggazdagabb embere.
Egyszer azt mondja a farkas:
– No, barátaim, komáim! Már most mit csináljunk? Nagyon is ehetnénk, ha ez soká így tart, mindnyájan eldöglünk. Hanem gondoltam és egyet. Számláljuk el mindnyájunk nevét; akié a legcsúnyább lesz, azt együk meg.
Ráálltak mindnyájan. Elkezdte a farkas:
– Farkas-barkas jaj be szép, róka-bóka az is szép, őzöm-bőzöm az is szép, nyúlom-búlom az is szép, kakas-bakas az is szép, tyúkom-búkom jaj de rút!
Szétszaggatták a kis tyúkot, meg is ették hamarjában. De biz az még a fél fogukra se volt elég. Megint elkezdte a farkas:
– Farkas-barkas jaj be szép! Róka-bóka az is szép, őzöm-bőzöm az is szép, nyúlom-búlom az is szép, kakas-bakas jaj be rút!
Szétszaggatták a kakast is, meg is érték vele akkor nap. Hanem bizony másnap megéheztek. Megint elkezdte a farkas:
– Farkas-barkas jaj be szép! Róka-bóka az is szép, őzöm-bőzöm az is szép, nyúlom-búlom jaj de rút!
Megették a kis nyulat is; az is elég volt egy napra. De másnapra megéheztek. Megint elkezdte a farkas:
– Farkas-barkas jaj be szép! Róka-bóka az is szép, őzöm-bőzöm jaj be rút!
Széttépték az őzet is; az már elég volt vagy két napra. De biz utoljára az is elfogyott. Megint nagyon megéheztek. Egyszer azt mondja a farkas a rókának:
– Nos, róka pajtás, mármost nincs mit enni. Hanem vagy én eszlek meg, vagy te engem. Azért hát birkózzunk meg, nézzük, melyik lesz a győztes, a ravaszság-e vagy az erősség.
Hogy miért jönnek OV külsejével?
Hogy majd ne a Bajnai Gordon szépségét lássuk, aki kisikkasztotta az országból, amit tudott. És elő akarják még venni, mert megint van mit tönkretenni.
Én nemrég láttam egy ilyen posztot, ami pont erről szólt.
Hogy hiába kritizálják a járását, testtartását, ha egy ellenzéki lett volna Szájer kollégiumi szobatársa akkor ő járni sem tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!