Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vesztették el az emberek...

Miért vesztették el az emberek a hitüket Gyurcsány Ferenccel szemben?

Figyelt kérdés

Tényleg nem volt jó az az időszak, ezt elismerem, de tudomásom szerint óriási válságot kellett kezelnie. Senkinek nem volt jó a 300ft-os vizitdíj és reálbér növekedés is nagyon minimális volt, ha egyáltalán volt. Nekem leginkább az jön le, hogy ügyetlenkedett, de nem érzem azt, hogy lopott volna, és értelmetlenül sem költött 1000 milliárdokat stadionra és nem hallottam olyan fényűző életmódról, amit most csinálnak egyesek. Nem érzem súlyosnak az öszedi beszédet sem, hisz öszintén megmondta azt, hogy nem csináltak semmit, amivel menthető lenne az ország.

Bocsássáatok meg a kérdésemért, távol áll tőlem a politika, de érdekelne a kérdésre a válasz. Senkit nem szeretnék provokálni, főképp nem érezzétek azt, hogy Gyurcsány fan vagyok!

2021. márc. 20. 18:26
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nem vesztették el, a DK erős, a legerősebb az ellenzéki oldalon.
2021. ápr. 20. 17:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!