Szerintetek mennyire kamu a Nemzeti Konzultáció eredménye?
Figyelt kérdés
Kicsit érdekesnek találom,hogy kb mindenhol pozitív a válasz, valamint az eddigi vélemények ellenére, például a külföldiek beutazásáról szóló pont is pozitív eredményt hozott.2021. márc. 20. 15:37
11/16 anonim válasza:
Teljesen. De eleve úgy lett kialakitva hogy minden eredmény a kormánynak kedvezzen.
12/16 anonim válasza:
Ahogy a mondás tartja: Csak azoknak a statisztikáknak hiszek, amiket magam hamisítok.
13/16 A kérdező kommentje:
Mondta Winston Churchill
2021. márc. 20. 17:59
14/16 anonim válasza:
Elkezdtem kitölteni, de az utolsó két védettségis szarnál felhúztam magam és otthagytam, és nem egyedül. Ezt a fanatikus fidesz hívőkön kívül nem sokan tölthették ki, mert undorító kérdések voltak benne.
15/16 anonim válasza:
Aki nem foglalkozik ezzel az egesszel az nem fog ilyeneket kitolteni... foleg h nincs olyan valasz amit adna.. azok toltottek ki akik ezen kattognak meg rettegnek ettol a fszsagtol.
16/16 anonim válasza:
Aki nem megszállott fidesz hívö, az sokkal kissebb esélyel küldi vissza, szóval nem hazudnak, csak nem reprezentatív a felmérés, de tekintve, hogy erre nem nagyon vannak törvények, simán lehet, hogy több lett az ellenkezö véleményüek közt a hibás kitöltés, de amúgy is, ilyen megfogalmazás mellett hogy tudná bárki is komolyan venni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!