Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltásellenesek! Ti beoltatnáto...

Oltásellenesek! Ti beoltatnátok magatokat, ha csak azzal a feltétellel járhatnátok közösségi helyekre?

Figyelt kérdés

Pl. ha pár hónap vagy pár év múlva újra nyitnának a szolgáltatások, de csak azok számára akiknek van érvényes oltásigazolásuk, és ezt nagyon szigorúan venné a hatóság.

Aki oltatlan, az gyakorlatilag még egy kocsmába sem ülhetne be, egy uszodába se mehetne el, sehová. Csak vegetálhatna gyakorlatilag.

Ebben az esetben, te beoltatnád magad annak ellenére, hogy oltás ellenes vagy?

2021. márc. 20. 13:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Továbbra is szarok az egészbe bele.
2021. márc. 20. 14:47
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Olyan helyekről nem tilthat ki, mint egy élelmiszerüzlet vagy egy gyógyszertár, a többi pedig nem érdekel.
2021. márc. 20. 14:51
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
En csak attól félek, hogy ha nem leszek beoltva akkor nem mehetek kocsmázni, moziba, fürdőbe stb. Ergo elveszik a társasági életem nagy részét. A k.rva annyukat. Azt. Egyébként kell a ráknak az oltás. De egyszer muszáj lesz.
2021. márc. 20. 14:52
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem. És pont azért nem mert zsarolnak vele.
2021. márc. 20. 14:57
 15/28 anonim ***** válasza:
11%
Az élet nagy igazságtalansága hogy amikor kialakul a nyájimmunitás (mert az épeszűek többen vannak) , az titeket is védeni fog. Ez tipikusan az az eset amikor egyesek félreértik a demokrácia lényegét, az nem az hogy nincsenek kötelességeim kizárólag jogaim.
2021. márc. 20. 15:02
 16/28 anonim ***** válasza:
96%
Drága! 1 éve nem használok semmilyen fertőtlenítőt, ölelem puszilom a barátaimat, csaladtagjaim, maszkot csak boltban hordok, nem rettegek és még élek! Elkaptam a vírust, de az immunrendszerem sikeren legyőzte. Nekem nem kell senki hogy beoltsa magát az én érdekemben. Undorító szerintem másokra hárítani ezt az egészet, de ügyesen bekajáltátok ezt is.
2021. márc. 20. 15:07
 17/28 anonim ***** válasza:
96%

Nyájimmunitás kialakul oltás nélkül is.

Egyetlen járvány sem volt a történelem során, amelyiknél nem így lett volna. Amúgy, ha nem lenne a sok fasom korlátozás, már rég vége lenne az állítólagos járványnak.

2021. márc. 20. 15:10
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Persze ha neked nem árt akkor felesleges félni. Nekem is van történetem: ismerősömhöz kiment a szerelő, 4-5-órát dolgozott, ma mindketten halottak. Az egész világon bezárkóznak a hülyék, csak te vagy helikopter.
2021. márc. 20. 15:18
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
:) Jólvan, akkor félj nyugodtan, ha neked jól esik. Én élem továbbra is szabadon az életem. Nem tudom melyikünk járt rosszabbul.
2021. márc. 20. 15:21
 20/28 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy meg azzal, hogy beoltom magam, azzal mást védek? Nem. Akkor meg?!
2021. márc. 20. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!