Egyetértetek vele?
2021. márc. 20. 00:19
1/15 anonim válasza:
ilyen fertőzési szám mellet nem tudnak pontos dátumot mondani se Orbán se senki
2/15 A kérdező kommentje:
Ettől független ez erős túlzás,és népszivatás szerintem.
2021. márc. 20. 00:33
4/15 anonim válasza:
Kérdező ez egy járvány és egyre súlyosabb hiába van vakcina de csak akkor megelőzhető a járvány ha szigorítások vannak ígyis 10000 felett a fertőzés szám ami sose volt Magyarországon és közbe oltanak és hamarosan tetőzik a covid és ha sikerül sok embert időben be oltani nem lesz negyedik hullám akkor a harmadik lesz az utolsó ezért nem oldják fel a szigorításokat mert meg akarják akadályozni a negyedik hullámot és a harmadik hullám terjedését 10000 felett a korházban ápoltak 1000 felett a lélegeztetőgépen lévők száma és 200 felett a halottak száma ezért vannak szigorítások is még nem oltanak be elég embert vagy nem csökken a fertőzés súlyossága addig nem lesz enyhítés.
5/15 anonim válasza:
Követeléseinkhez írd be, hogy maszkviselés eltörlése mindenhol, mindennemű korlátozás AZONNALI feloldása és hogy iktassák törvénybe, hogy senkit ne lehessen hátrányosan megkülönböztetni, aki nem oltatja be magát és akkor aláírom.
6/15 anonim válasza:
#4 Egy javaslat: tudod van az az "írásjel" nevű dolog a telefonodon is, mint pont, vessző és hasonlók. Ha használod akkor talán értelme is lesz annak amit leírsz, mert így nincsen.
8/15 A kérdező kommentje:
Igazad van,kiegészítettem
Mindent mindenhol azonnal nem oldanának fel,ez túl utópisztikus lenne,kicsit enyhébben "hivatalosabban" fogalmaztam,de beleírtam.
2021. márc. 20. 01:43
9/15 anonim válasza:
Vitatkoznék az 1-essel, szerintem pont,hogy tervszerűnek látszik minden.Arra sem vennék mérget,hogy nem tudják az egész évi forgatókönyvet.
10/15 anonim válasza:
Az örök élet, ingyen sör hol marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!