Mi a szabályozás, maximum hány fős házibulit lehet tartani? (Ha mindenki 8-ig megérkezik és csak reggel megy haza)
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 18:56
11/14 anonim válasza:
Szóval, aki aludni szeretne az forduljon fel. Pár napja az én szomszédomban volt akkora buli, hogy az egész környéket felverték. Alig aludtam az éjjel, k&rva sz@r éjszakám volt. Ha átmentem volna se lett volna semmi, 10 percig abbahagyják, aztán folytatják. Tapasztalat. Nem hívtam rendőröket, de, ha ezt mégegyszer megcsinálják kihívom. Amúgy nem vagyok boomer, 35 vagyok és járok bulizni én is, amikor nincs járvány.
12/14 anonim válasza:
11
Itt nem erről van szó.En is rahivnam a szomszédomra a zsarukat ha túlságosan hangoskodnanak
13/14 anonim válasza:
#11 Fogadjunk, hogy nagyapád az 50-es években azért nem tudott aludni, mert hangosan visított a disznó a szomszédban!
14/14 anonim válasza:
És így elevenedik meg előttünk a Hülyék Paradicsoma. A józan ész már lassan szégyenletes, a pszichopátiával és nárcizmussal fűtött őrület az új "normális" (már akinek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!