Miért oltják hamarabb a kettős állampolgárságú magyarokat, mint azokat, akik itthon születtek?
Honnan tudod, hogy ők milyen krónikus betegségekkel rendelkeznek?
Egyébként az én szüleim sem kaptak még oltást, apukám 67 éves, többszörös krónikus beteg.
Nyilvánvalóamn hazugságot fogalmaztál meg a kérdésben, mert
1. El sem hiszem, amit írtál.
2. Ha igaz is lenne, akkor is fura, hogy másról semmi sem jutott a füledbe.
A szomszédeom kb. 65 éves és már megkapta a 2. oltását. És egyetlen kettős állapolgárról sem tudok, akit már beoltottak volna. Innen nézve a kettős állampolgárokat nem oltják.
De én nem vagyok olyan hülye, hogy ilyen szűk mintavétel alapján általánosítsak.
Füledbe jutott.
És a hallásoddal milyen problémáid vannak.
4
Miért hazudnék, te fogyi?
5
Konkrétan anyám munkatársai, a fülembe jutás ez esetben tény.
Tehát, aki 3 féle gyógyszert szed vérnyomásra, és cukorbeteg, valamint tiszta ciszta a tüdeje (apám), az nem elég beteg 1-es? Mi kell hozzá, mert anyám munkatársainak nem igen lehet ennél több baja, vagy legalábbis elég jól titkolják.
Ebben a kategóriában a kérdésem 99% kamu. Valójában agitprop tevékenység, ahogy a te kérdésed is.
Leírtam, de nem értetted: Vagy kamu a kérdés, vagy olyan szánalmasan hülye vagy, hogy általánosítasz pár lokális információból.
Nem érdekel a véleményed.
Itt tények vannak, meg állítólag oltási terv. A tervezet szerint ezekszerint előrébb való apámnál ez a 2. Miért? Erre volnék kiváncsi, de úgy sem fogok választ kapni... Nevezheted "propagandának" pont nem érdekel, engem normális válasz, normális magyarázat érdekelt volna, de láthatóan túltesz a képességeiden, és inkább kamunak nevezed, mert szerinted hihetetlen :D
Az általánosítás sem hiszem, hogy ne állná meg a helyét. Ugyan azon a helyen, 2 ember kap oltást a 10ből, véletlenül ez az igen kibszott ritka tulajdonság igaz mind a kettőre, 2ős állampolgárok. Lehetne kérdezni, hogy véletlen lenne-e, de a maszkos buli után aligha gondolom ezt, bocsáss meg szörnyű demagógiám miatt
Ps., ha mindent trollnak nevezel el, meg propagandának, ami neked nem tetszik \ érzelmeket vált ki, akkor elfogsz szépen jutni oda, ahol már a valóság igen nagy szeletét képtelen leszel befogadni. Életemben nem kérdeztem itt kb., most először, erre jön valamelyik fidesz huszár (te), és megmondja, hogy hazudok. Hát, menj a tudod hova :)
#8!
Tehát le is írtad, hogy valójában csak a téveszméid támogatói és ballib propagandisták érdekelnek.
Nem azt írtam, hogy biztosan kamu. Lehet, hogy szimplán buta vagy, mert 2 ember után általánosítasz.
De az utóbbi kommented alapján valíszűleg 2 in 1.
Nem, engem nem érdekel egyik oldal sem. Nincsenek téveszméim sem, ne akarj pszichiátert játszani, szarul áll.
Még egyszer elmondom, van egy oltási terv. A tervek arról szólnak, hogy A az ide, B az oda, C az amoda. A ekkor, B amakkor, C emekkor. Egy ilyen tervből lehet általánosítani, hiszen közel sem gondolhatod, hogy egyénre szólóan készült, az lenne csak a butaság.
Persze, nyomhatod tovább a személyeskedést, nekem 8 barátom, csak azt nem tudom, hogy ilyen "érvek" után, mégis miből gondolod, hogy megütöd a vitázási színvonalat? Mert nem igazán...
Legyen további szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!