Másnak is eszébe jutott már ez, az ellenzéki összefogásról?
Az egész kb olyan, mint egy 1980-as évekbeli osztálykirandulás.
Gyurcsány az ofő, Gyné a kísérő tanár, a többiek a gyerekek.
Zsíroskenyeret ken Gyurcsány a többieknek és valami TSZ üdülőbe elviszik a kicsiket pár napra.
Nekem pont ez jut eszembe, hogy az egész ilyen.
Valami jópofát akartál?
Elég izzadságszagú.
Akkor a fideszes brigád, meg olyanok mint egy állatkert, ahol csak kis maki majmok vannak és mosómacik. Mindent lenyúlnak ami csak mozdítható és nem figyel rá az ember. Ha úgy van az ember szájából is kiveszik a kaját.
Ha ebbe így belegondolsz tényleg találó is.
Az általad felvázolt dolog meg nagyon nem osztálykirándulás, hiszen több "osztály" is összefogott, azért, hogy ez az állatkertes banda huzzon már el a nyavajába. Inkább egy komplett iskolai kirándulásról lenne szó.
Az ellenzékiek is, ha nem is tudnak néha közös nevezőre jutni, akkor is össze tudtak fogni a nagyobb ellenség legyőzéséért. Valamint azért, hogy lehessen élni ebben az országba. Világ életemben szerettem volna itthon dolgozni egyetem után. De ha tényleg 2022ben is a fidesz nyer itt nem lesz maradás. Maradnak majd a közmunkások, a bejelentett ukránkok, románok a fideszes tolvajok. Aki meg alkalmas MINŐSÉGI munka elvégzésére, érti a szakmáját az pedig megy innen.
Ja, összefogtak a Gyurcsánnyal. Akit még 2010ben el akartak űzni.
Erre emlékszik mindenki.
Na ha ellenségkép kell, az ellenzéknek is pont annyira kell a Fidesz.
Mire nem az a válasz ott, hogy a Fidesz?
Ha Cipróürbőn elesik egy nyugdíjas, az is a Fidesz miatt van, meg a zOrbán miatt.
Vagy az ellenzéki kamu videó, Korózs Lajossal, meg a kamu statisztika.
Ha nincs meg a kívánt valósàg, akkor legyártjàk a baloldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!