Ilyen az amikor a valóság nekifutásból arcon tapossa az orbán féle álomvilágot?
Az a legjobb amikor az m1 belinkeli, hogy tessék megírta az origo. És fordítva.
Én már régóta mondom hogy a fidesz szavazók valami álomvilágban élnek, amit az orbánuk teremtett.
Juj, sokat kell dolgozniuk, mert vészhelyzet van. Szomi.
Ebből csinál politikai tőkét az ellenzék? Muhahahaha!
Fideszeseket is így dolgoztatnám, napi 24 óra, 40 perc szünettel, életük végéig.
Egy mentős mondta, a 444 csak leírta.
De a lényeg az orbán hazudik. Mindig mindenben.
A fideszesek erre van tréningezve, hogy minden, amit nem az ő sajtójuk ír le, hazugság.
A rózsaszín szemüveg alól nem akarnak kilátni, hogy ne lássanak olyat, ami nem illene bele a képbe, hogy ez a kormány remekül csinál mindent.
Szóval ha a főnököm kretén, és még spórolni is akar rajtam, ami miatt nekem konstans túlóráznom kell, akkor az a én hibám.
Nyilván, minden eü dolgozó lusta disznó és csak a hiszti megy, mert dolgozni kell.
Remélem, aki tényleg ezt gondolja, azt nem korházba viszik majd, ha rászorul, hanem a szeméttelepre.
"Ilyen az amikor a valóság nekifutásból arcon tapossa az orbán féle álomvilágot?"
Nem, ilyen az amikot egy bigott ellenzéki, hangulatot próbál kelteni, a saját közönségének.
Hadházy barátod mai cikkét is olvasd el, amit a mentők cáfoltak.
Megint csak egy kis lipsi mentős majd átlátja egyedül a teljes, országos egészségügyi rendszert. A sok ezer intézmény minden dolgozójával, kapacitásával tisztában van. Ismeri a forrásokat, a bevethető katonai segítséget stb.
Nem is csak arról van szó, hogy kap 2000 forintot, mert csinál egy rinyát a "sajtóban". Ez kábé ugyanolyan, mint amikor öreganyád nyer egy fakanalat, és nyilatkozik a Blikknek, hogy milyen boldog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!