Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Toroczkait nácizzák azok...

Akik Toroczkait nácizzák azok tudnak akár egyetlenegy olyan dolgot is felidézni ami a szájából elhangzott és náci lett volna?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 12:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

"A cigányok oktatásban való szegregációjával is egyetértek abban az esetben, ha tényleg a felzárkóztatásukat szolgálja."

Na, ez pl. pont egy náci ötlet.

Soha sehol nem segített még a szegregáció a felzárkóztatásban. A szegregáció mindig is a leszakadást erősítette. Minden kutatás azt bizonyítja, hogy a felzárkózáshoz integráció kell, csak hát azt nem akarják, mert nácik.

"még állatoknál sincs olyan hogy a saját nemükhöz vonzódna"

Jó, ha nem értesz hozzá, akkor legalább ne hazudj.

[link]

"ezt a jelképet miért kellett berondítani szexuális ideológiával?"

Elég ironikus arra a kereszténységre hivatkozni, ahol a szellemi vezetők jelentős része meleg.

Javaslom olvass többet:

[link]

"Manapság az embereknek fontosabb a nemi hovatartozásuk, de még a szex is mint a hazájuk vagy a családjuk"

Nem, igazából csak annyit várnának el, hogy ne lehetetlenítsék el őket a szexuális beállítottságuk maitt, a magyaroknak még ez se megy.

"A család az család, igen anya és apa alkotja"

Meg a nagy szart. A családot az alkotja, akit a családtagodnak tartasz.

Ha úgy bánsz a kutyáddal, akkor ő is a családod része.

Nem tudom ,hogy hogy lehet valaki ilyen gerinctelen.

2021. márc. 23. 23:37
 22/29 anonim ***** válasza:
30%
#21 Jó látni, hogy vannak akik így gondolják:) Remélem 2022-ben minél többen leszünk és tudjuk ki(k)re kell szavazni.
2021. márc. 23. 23:45
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

"Jó látni, hogy vannak akik így gondolják"

Csak meg kell nézni az objektív tényeket. Az általam leírtak max a család az, ami szubjektív lehet, minden más teljesen objektív.

2021. márc. 24. 00:19
 24/29 anonim ***** válasza:
42%

A meleg és a keresztény kultúra nem fér meg egymás mellett, ez nem náci ideológián alapszik, ez a normális, természetes, rendezett világ egyik alap pillére.

Igen, léteznek meleg papok, katolikus vezetők, de ők ezek szerint szembe mennek a szentírással, egy meleg pap beszélhet a pulpituson, nem lesz a szavai mögött semmi szent, mivel tudatosan bűnös életet él azzal hogy tudatosan meleg. A katolikusok már rég eltértek attól amit Jézus tanított, Luther ezért is reformálta meg az egyházat, hogy elhagyja azt a sok plusz dolgot amik az évszázadok során beleépítettek a katolikus egyház építészetébe és tanításaiba.

A szivárvány keresztény jelkép, az aki a másságával pedig az egyházat szennyezi, az nem igazi hívő, nem a tanítás szerint él.

"Manapság az embereknek fontosabb a nemi hovatartozásuk, de még a szex is mint a hazájuk vagy a családjuk." - Továbbra is tartom a véleményem, az akinek fontosabb az hogy rátaláljon az ideális meleg párjára, nyilván szembe megy a család akaratával, a keresztény kultúrával, a természettel.

Értem én hogy minden embernek joga van eldönteni kit szeret, de itt alapból azzal van a gond hogy egy heteró ember nem tudja megérteni egy meleg gondolkodásmódját és sokan (mint én sem) nem is szeretnék megérteni.

Nyilván ha az én fiam lenne meleg kénytelen lennék beletörődni, de csalódott is lennék miatta, mert valljuk be nem ezt várná egy apa a fiától, ez nem is lehet elvárás.

Bocs a fentebbiért meg a durvább hozzászólásokért, de ténylegesen azért nem tudja a melegeket elfogatni a társadalom egésze, mert nincs meg az a kölcsönös empátia, ami a megértés hiányából fakad. Viszont szerintem egy ember nem melegnek születik, hanem valami miatt azzá válik, lehet az valami gyerekkori trauma, vagy kiközösítés eredménye.

Alapvetően nekem az a gondom hogy manapság ez a gender kérdés egyre jobban felértékelődik, holott egyértelműnek kéne lennie férfi, nő kész. Transz meg kitudja mennyiféle szexualitás van már, de legalább ne lenne hangoztatva, már nincs nap amikor ne jönne velem szembe akár egy hirdetés, cikk, poszt, videó, vagy bármilyen formában a meleg kultúra. Én nem kérek belőle és nem érdekel, nem akarom megérteni sem, akinek ilyen beállítottsága van ne hangoztassa, vannak biztos olyan oldalak ahol a melegek külön tudnak társalogni, partnert keresni, amihez kedvük van.

A cigányok szegregációjára visszatérve nem kéne egyből le nácizni a programot. Ezalatt olyan szegregációt értek, ami számukra is előnyel jár, nem a kirekesztés és a lemaradás lenne a célja, amúgy is az asszimilálódás lenne a cél, de véleményem szerint a cigányság és a magyarság most is éppúgy megfér egymás mellett mint bármikor máskor az elmúlt évszázadokban.

Vannak köztük is olyan emberek és ismerek is párat, akik tiszteletre méltóak, rendesek, becsületesek, még szitkozódni sem szoktak, de van köztük is egy olyan réteg akik nevelés híján lettek lemaradottak és inkább lopnak, lézengenek, drogoznak, verekednek, holott ugyan olyan jövőjük lehetne mint bármelyik magyar embernek és ez az amit az oktatásban való szegregáció segíteni tudni - újra megjegyzem csak azokra vonatkozna a szegregáció, akiknek viselkedési problémájuk van, úgymond rontják az osztály hangulatát, feszült légkört teremtenek.

Én alapból nyitott embernek tartom magam, egyedül ez a gender, LMBTQ, meleg téma az ami érzékenyen érint és nem tudom hova tenni. Keresztény emberként elutasítom az ilyesmit, viszont én is csak itt írásban hangoztatom a véleményem, ha utcán találkoznék egy meleg párral egyszerűen nem foglalkoznék velük.

Nézzétek, ha a melegek csendben élik a saját életüket és nem terjesztik azt hogy melegek felőlem ott élnek ahol akarnak, de ez sem megoldás hogy a csapból is ezt folyatják hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak, főleg ha most a Momentum kerülne ki a választásokból ténylegesen lehetne melegpropagandáról beszélni, én ebből nem kérek, de már csak azért sem tetszik a Momentum mert az eurót is bevezetnék, alapból Fekete-Győr Andrást sem bírom. Ugyanakkor Jakab Péter mögé szívesen beállnék, de jelenleg Toroczkai kicsivel szimpatikusabb.

Ezzel is csak elment az idő hogy kifejtettem a véleményem, úgysem érdekel senkit, aki meleg nem fogja megérteni az én álláspontomat, de én sem tudom megérteni az övéket.

2021. márc. 24. 00:52
 25/29 anonim ***** válasza:
48%

Melegként végigolvastam a leírásod és teljesen egyértelmű a helyzet. Nagyon sok ember (köztük te is) egyszerűen azért nem fogadjátok el a melegeket, mert azt gondoljátok, hogy ez választás kérdése, vagy valamilyen trauma eredménye. Elárulom, nem az. Semmilyen trauma nem ért gyerekkoromban, szerető családban nevelkedtem (enyhén konzervatív szülőkkel), senki nem bántott, úgy is mondhatnám, hogy idilli volt a gyerekkorom és mégis, már 11-12 éves koromban, amikor a többi fiú elkezdett érdeklődni a lányok iránt, nekem a fiúk kezdtek tetszeni. Szóval ez nem értékrend, nem gondolkodásmód, nem döntés, hanem egy állapot. Én megértem azt, hogy sok hetero férfinak ezt nagyon nehéz megérteni, de ez van. Éppen ezért az az álláspont sem értelmezhető, ami szerint egy "apa nem ezt várná a fiától", hiszen nem a gyerek döntése, nem lehet emiatt haragudni valakire. A meleg "propagandáról" most nem szeretnék nyilatkozni, egy ördögi körnek tartom, ahol az egyik fél támad (pl. örökbefogadás ellehetetlenítése) a másik válaszol (családazcsalád kampány) és csak megy körbe körbe.

A gender kérdésnek meg nem sok köze van a melegekhez, utálom, hogy összemossák a kettőt. A transzszexuális nem meleg, egy meleg nem akar nemet váltani én se akarok és baromságnak tartom, hogy több mint 100 féle gender van. Persze megértem azokat, akik lelkileg nem azonosak a testükkel, de ott is arról van szó, hogy FÉRFI testben NŐ, vagy fordítva.

2021. márc. 24. 01:16
 26/29 anonim ***** válasza:
21%

"ez a normális, természetes, rendezett világ egyik alap pillére."

Tekintve, hogy a természetességet pont cáfoltam, így örülj, hogy nem hülyézlek le egyből, hogy ezzel kezded a kommented.

"léteznek meleg papok, katolikus vezetők, de ők ezek szerint szembe mennek a szentírással"

Melyik részével? A "szeresd felebarátod"? Ja, bocs, az pont az elfogadást hirdeti.

Ciki.

"Továbbra is tartom a véleményem, az akinek fontosabb az hogy rátaláljon az ideális meleg párjára"

Bocs, de a kijelentésed nem csak melegekre vonatkozik, hanem szexuális beállítottságtól függetlenül írtad le, szóval rád is igaz.

"itt alapból azzal van a gond hogy egy heteró ember nem tudja megérteni egy meleg gondolkodásmódját és sokan (mint én sem) nem is szeretnék megérteni."

Segítek neked, heteró vagyok, mit nem tudsz megérteni? Hogy azt szeretnék, ha az utcán nem rúgnának beléjük az emberek? Komolyan nehéz elképzelni, hogy rossz érzés, ha leköpik őket? Vagy mit nem sikerül felfogni?

Sokkal inkább arról van szó, hogy NEM AKAROD megérteni őket.

(Amúgy ha nem vagy képes megérteni az embertársaid érzéseit, akkor az érzelmi intelligenciád alacsony, ugyanis ez nem szexuális beállítottság kérdése.)

"nincs meg az a kölcsönös empátia, ami a megértés hiányából fakad"

Szerintem meg azért, mert mindenkire baromi okosnak gondolja magát és olyan kijelentéseket tesz, hogy ez vagy az természetellenes, mikor a linken is látható, hogy a természetben ugyancsak megfigyelhető.

Mellesleg személyszerint én nem a természetben megfigyelhető dolgokból vezetném le az embert, mert ott a megerőszakolás, nekrofilia, pedofilia is megfigyelhető, de gondolom ezekkel is egyetértesz, mert "természetes".

"Viszont szerintem egy ember nem melegnek születik"

Csak ez nem szerintem kérdése. Ha valamivel nem vagy tisztában, akkor ne magadtól döntsd el, hogy miben hiszel, hanem nézz utána, mivel ez nem egy új téma, így fogsz találni nem kevés kutatást.

"nekem az a gondom hogy manapság ez a gender kérdés egyre jobban felértékelődik, holott egyértelműnek kéne lennie férfi, nő kész"

Amúgy elmondom, mivel láthatóan ezt sem tudod, a gender az társadalmi nemet jelent, ami egyszerűen arról szól, hogy milyen tanul viselkedési formák vannak.

Ez nem arról szól, hogy holnap nőnek érzem magam, ma meg férfi vagyok.

Ezen a területen vizsgálják pl. a társadalmi szterotípiékat, pl. hogy egy férfi nem sír.

Csak azért fújta fel a tanulatlan szélsőjobb, mert benne van a "nem" szó.

"ne jönne velem szembe akár egy hirdetés, cikk, poszt, videó, vagy bármilyen formában a meleg kultúra. Én nem kérek belőle és nem érdekel"

Csak hogyha megint "elrejtjük", akkor kialakul egy még intoleránsabb réteg, ahogy eddig is volt, ami miatt megint "propagálni" kellene.

A normális embert ezek a hirdetések nem zavarják, akár szembejön, akár nem.

Mellesleg nem tudom, hogy te miket nézel, mert velem kifejezetten ritkán jön szembe bármi ilyen.

"A cigányok szegregációjára visszatérve nem kéne egyből le nácizni a programot."

Pedig ez a pont pont arról szól.

"számukra is előnyel jár, nem a kirekesztés és a lemaradás lenne a célja, amúgy is az asszimilálódás lenne a cél"

Csak akkor nem szegregáció lenne a programban, hanem integráció.

Az a helyzet, hogy a szegregáció eddig mindig negatív hatást ért el.

Ahogy ha megpróbálod szegregálni a melegeket, úgy - ahogy fentebb írtam - kialakul egy intoleráns réteg.

Ez szintén igaz cigány-magyar kérdésre is, mivel ha szétválasztod őket, akkor csak mélyíted az árkokat.

"az oktatásban való szegregáció segíteni tudni"

Elmondom, hogy azok, akik lemaradtak, azok pont azlrt maradtak le, mert a magyar oktatás jelenleg is szegregál és nem integrál.

"Én alapból nyitott embernek tartom magam, egyedül ez a gender, LMBTQ, meleg téma az ami érzékenyen érint és nem tudom hova tenni"

Láthatóan még ezekben a területekben sem vagy járteas és mégis van véleményed.

Próbáltál már előbb utánanézni a dolgoknak? Kifejezetten rosszul sült el a történelem során, amikor valaki hozzáértés nélkül osztotta az észt.

"Keresztény emberként elutasítom az ilyesmit"

Az jó, én mag tanult emberként elutasítom, aki egy mesekönyvben hisz, pl. téged.

"én is csak itt írásban hangoztatom a véleményem, ha utcán találkoznék egy meleg párral egyszerűen nem foglalkoznék velük."

Csak a szavaknak súlya van. Mi van ha elolvassa egy 14 éves, aki szintén nem jártas a témában, egyetért a kommenteddel és emiatt megver egy meleg srácot?

Ezért mondtam, hogy úgy érdemes megnyilvánulni egy témában, hogy tudod mit beszélsz.

"melegek csendben élik a saját életüket és nem terjesztik azt hogy melegek"

Csak jelenleg nem tudják csendben élni, mert a kormány beléjük rúg, és amíg ez okés, addig igenis kell beszélni a melegek elfogadásának problémájáról.

"a Momentum kerülne ki a választásokból ténylegesen lehetne melegpropagandáról beszélni"

Mert úgy állnak hozzá, ahogy alapból kellene?

Valószínűleg akkor látnál a legrövidebb ideig meleg "reklámokat", ha a momentum nyerne, mivel akkor érnénk el a leggyorsabban azt az ideális társadalmat, ahol a melegeket nem rúgdossák és nyugodtan élhetnének.

"már csak azért sem tetszik a Momentum mert az eurót is bevezetnék"

Ez mondjuk pont egy pozitívum és jót tenne az országnak, de gondolom ebben a témában sem vagy jártas.

Ebből kifolyólag is vezetnék be valamilyen választási cenzust, hogy mindenféle jött-ment tanulatlan ember ne tegye tönkre Mo.

Sokáig maradnak a jelenlegi állapotok, akkor az ország szép lassan megszűnik majd.

"aki meleg nem fogja megérteni az én álláspontomat"

Ez pontatlan kijelentés.

Úgy pontos, hogy aki képes gondolkodni, az nem fogja megérteni, amit írtál, mert teljesen irracionális és logikátlan.

2021. márc. 24. 05:17
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj, örülök hogy neked is ilyen k*rva sok időd van hogy fenn legyél hajnalig, de itt én berekesztem, bármit írok mindenre ellenérvelsz mert teljesen ellentétesen gondolkodsz mint én. Mi az hogy egyből le hülyéztél volna már az első idézésemnél, én sem hülyéztelek le téged, itt vélemény szabadság van, az már nem az én gondom hogy ha eltérő véleménnyel vagyok valamiről mint te (látszólag nárcisztikus egyéniség), innentől kezdve teljesen tárgytalan a beszélgetés.

"Csak a szavaknak súlya van. Mi van ha elolvassa egy 14 éves, aki szintén nem jártas a témában, egyetért a kommenteddel és emiatt megver egy meleg srácot?" ÉN ÍRTAM BÁRHOL HOGY LEKÖPNÉK VAGY MEGVERNÉK EGY MELEG SRÁCOT? SEMMI ILYET NEM ÍRTAM!

Az hogy kiforgatod a mondataim és saját értelmezésben újra hozzám vágod nem utal sem a logikai érvelésre, sem az elvárható kölcsönös megértésre, semmi empátia nincs az én oldalam iránt, annak ellenére hogy én próbálkoztam.

Én ahogy leírtam, próbáltam megérteni a te álláspontodat, ezzel szemben te csak hozzám vágtad hogy mennyire tanulatlan "náci" vagyok.

Bocs, de ez téged is minősít, kiszálltam, ragaszkodj a földi javakhoz és a saját értelmezésű "élvezetekhez".

2021. márc. 24. 05:49
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
Én "támogatom" a szegregációt! (Látom vannak olyanok akiknek fogalma sincs milyen az amikor a zavaró egyénektől nem halad semmi.)
2021. márc. 24. 07:51
 29/29 anonim ***** válasza:
31%

"bármit írok mindenre ellenérvelsz mert teljesen ellentétesen gondolkodsz"

Nem, azért érvelek, mert hülyeségeket beszélsz, ha az érveid mondjuk tanulmányokon alapulnának, akor meg tudnál győzni, csak te a boszorkányüldözés szintjén mozogsz, amivel nyilván nem fogsz tudni meggyőzni.

"Mi az hogy egyből le hülyéztél volna már az első idézésemnél, én sem hülyéztelek le téged"

Egy olyan állítással kezdtél el érvelni, amit a korábbi kommentemben cáfoltam és forrást is hoztam, ha te ezek után is erre hivatkozol, akkor az minimum hülyeség jele.

Te nyilván nem hülyézhetsz le, mert én tudományos kutatásokra hivatkozom, te meg egy mesekönyvre, de sokszor még arra se.

"itt vélemény szabadság van, az már nem az én gondom hogy ha eltérő véleménnyel vagyok valamiről mint te"

Ha azt mondod, hogy a Föld lapos, akkor is lehülyézlek, mivel a Föld lapossága nem vélemény kérdése.

Egyértelműen kimondtad, hogy a természetben nincs homoszexuáalitás, ezért az emberek közt is természetellenes. Ezt cáfoltam és ennek ellenére is ezzel érveltél, ez hülyeség.

"ÉN ÍRTAM BÁRHOL HOGY LEKÖPNÉK VAGY MEGVERNÉK EGY MELEG SRÁCOT? SEMMI ILYET NEM ÍRTAM!"

Nem, te azt írtad, hogy nem vagy képes felfogni, hogy a melegeknek mi a bajuk. Erre hoztam példát, hogy ma leköpik őket az utcán.

Láthatóan szövegértési gondjaid is vannak.

"Az hogy kiforgatod a mondataim és saját értelmezésben újra hozzám vágod nem utal sem a logikai érvelésre, sem az elvárható kölcsönös megértésre"

Nem forgattam ki semmit, csak láthatóan nem vagy egy középiskolás szintjén sem, ezért nem érted, hogy mit írtam.

"semmi empátia nincs az én oldalam iránt, annak ellenére hogy én próbálkoztam."

Legalább ne hazudj. Kifejezetten te írtad, hogy TE nem akarod megérteni a másik oldalt. Tessék, itt van, hogy mit írtál:

"Én nem kérek belőle és nem érdekel, nem akarom megérteni sem"

Mellesleg én tökéletesen értem, hogy mit írsz, csak hülyeség, ezért cáfoltam.

"Én ahogy leírtam, próbáltam megérteni a te álláspontodat"

Igen, látom, hazug idióta:

"Én nem kérek belőle és nem érdekel, nem akarom megérteni sem"

2021. márc. 24. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!