Mit szóltok Nagy Feró Kossuth Dijához?
Ha nekem lenne Kossuth díjam, vissza is adtam volna.
Ilyen Feró félékkel 1 listán léeni, jézusom...
Ideje volt!
Unalmas, hogy 11 éve van ez az oldal kormányon és még most is attól kell félni hogy a balliberálisoknak mi a véleménye. Már régen ki kellett volna tüntetni, meg jutalmazni kellett volna mindazokat a művészeket, kutatókat és egyéb jelentős eredményt elérő személyeket, akik pont amiatt nem kaptak korábban semmit, mert a ballibek csak a saját embereiknek osztogatják, a jobboldaliak meg direkt nem akarnak csak a saját embereiknek osztogatni.
Itt is megjelent egy olyan komment ("Ha nekem lenne Kossuth díjam, vissza is adtam volna.") ami pontosan megmutatja a lelkületüket, és hogy nem is érdemes velük foglalkozni. Nekik úgy is csak az a jó amit ők csinálnak és az a megfelelő ember akire ők mondják. Még azt is megmutatták, hogy ha a kitüntetettjeik közül valaki kiszól a kánonból és nem csatlakozik az o1g kampányukhoz meg a köpködéshez azonnal, már a saját emberüket is azonnal betámadják, mint Eszenyi Enikőt vagy Shiffer Andrást is. Tehát el kellene felejteni végre hogy hozzájuk kellene bármiben is igazodni.
Tömegével kellene nyomni az elismeréseket, díjakat, mert rengeteg jobboldali ember van aki már nagyon régen megérdemelné, hiszen valódi teljesítmény van mögötte.
És igen, Nagy Feró életműve is megérdemli a Kossuth díjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!