Támogatod a védettségi igazolást és hogy az azzal rendelkezőkre ne vonatkozzanak a korlátozások?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 09:20
11/21 anonim válasza:
#10 igazad van akkor pont a megjelöltek voltak hátrányban most fordítva de attól még ugyanaz a szisztéma, ugyanaz az ötlet, ugyanaz a cél, szólval max ez a külömbség.
12/21 anonim válasza:
11: mondjuk volt karszalag is, rajta kvasztikával, és ilyen jelvény is. Ők valóban a legnagyobb kedvezményezettek voltak a náci időkben.
13/21 anonim válasza:
Addig nem, amíg mindenki, aki szeretné, nincs oltva.
15/21 anonim válasza:
10
Ez fordított lenne.A jelöletleneket érné hátrányos megkülönböztetés.
Az,hogy nem a "csillagosok",hanem a jel nélküliek szenvednének hátrányt mindegy.A lényeg ugyanaz.
16/21 anonim válasza:
"Nem mehetek moziba" kontra "visznek a fogolytáborba kiirtani"
"Mentsünk meg minél több életet" kontra "a haszontalan ételfogyasztók nem kellenek a társadalomnak."
Aki mindezt a náci időkhöz hasonlítja, nem tudja miről beszél. Arról nem is beszélve, hogy na vajon melyik párt van a lezárások ellen, na vajon melyik?
17/21 anonim válasza:
15-Hogy lenne a lényeg ugyanaz. Szerintem szándékosan nem foglalkozol a második mondattal. Bármikor eldöntheted hogy akarsz-e pozitív megkülönböztetést. És senki nem akarja az igazolvány nélküliek vesztét, hiányzik az ártó szándék. Azok akik valamilyért nem kaphatnak szándékuk ellenére oltást az egyedileg kell kompenzálni valahogy. Minden szabály valakit hátrányosan ér, engem is de a kutyát nem érdekli.
18/21 anonim válasza:
#14: Olyan, mint a szvasztika.
19/21 anonim válasza:
Én kaptam védettségi igazolványt, ami februárban járt le. :D
20/21 anonim válasza:
Nem támogatom, mert sem a betegségen való átesés, sem az oltás nem garantál 99%-os védettséget, így diszkriminatív a kártyával nem rendelkezőkkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!