Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy Orbán...

Mit szóltok hozzá, hogy Orbán annyira fel akar vágni a statisztikáival, hogy már halottak is megkapják a kártyát?

Figyelt kérdés

Teljesen mint a kommunizmusban, csak az számít, hogy papíron királyok legyünk, hogy mi a valóság, hogy a közelébe sem érünk semmiben a hanyatló Nyugathoz az már más. Nem csoda, hogy Orbán eredetileg kommunista KISS titkár volt.

Legutóbb Jakab Péter buktatta le, hogy 20-30%-ot pofátlanul ráhazudott az átlag bérekre, azonkívül pofátlanul alacsonynak hazudja a munkanélküliséget is, lásd. közmunkás program, korlátlan fizetetlen szabadság stb.

Most meg mi van? Sorra jelennek meg a cikkek, facebook posztok, és már nekem is van olyan ismerősöm akinek a 3 éve elhunyt hagymamája oltásigazolvány plasztikkártyát kapott, mert beoltották. Így hamisítja Orbán az ország átoltottsági statisztikáit... halottakat olt be, és ezzel veri magát Brüsszelben.

Kinek mi a véleménye erről?

2021. márc. 19. 00:13
A kérdező szavazást indított:
Orbán egy szánalmas senki. Lelki beteg csicska aki mindent megtesz, hogy valaki elismerje de semmit sem tud letenni az asztalra.
Nagyon jól csinálja. Így kell ezt. Pofátlanul bemutatni a király statisztikákat a hanyatló Nyugatnak. Mint a szovjetek a hidegháborúban.
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
KISS titkár? Az együttes titkára vagy mi?
2021. márc. 19. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Jelentettem a kérdést moderátornak. Ez is egy vélemények számít?
2021. márc. 19. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg?

Nekem is van egy ismerősön akinek az ükükük öreganyja is megkapta...

2021. márc. 19. 00:31
 4/7 A kérdező kommentje:
KISZ-nek, nem a Kiss együttesnek :D
2021. márc. 19. 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:
9%

"Jelentettem a kérdést moderátornak. Ez is egy vélemények számít?"

És még büszke is rá a patkány

2021. márc. 19. 02:44
 6/7 anonim ***** válasza:
25%

Gyurcsány meg KISZ-vezér volt, de ez nyilván nem baj.

[link]

[link]

Gyurcsány titkolta el az ország valós gazdasági adatait 2006-ban és ezekről bizonyítékok tömkelegei állnak rendelkezésre. Neked hol vannak a bizonyítékaid? A borsónyi agyadban keletkeztek a Kiss zenekar hatására, vagy az ismerősöd hagyma mamája súgta a túlvilágról? A véleményem az, hogy kezeltesd magad! :)

2021. márc. 19. 04:25
 7/7 Fsms ***** válasza:
100%

5# ez a rendszer ugyanolyan mint a kommunista éra. Hallgasd meg a control csoport : besúgók és provokátorok című számát.

Egyszerűen hihetetlen.

2021. márc. 19. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!