Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Március 22-től,azaz hétfőtől...

Március 22-től,azaz hétfőtől lehet menni fodrászhoz és pilláshoz?

Figyelt kérdés
Megnyitnak a szolgáltatószektorok?

#gazdaság #válság #korona #hajrá #szolgáltatói szektor #megélhetés szépség
2021. márc. 18. 21:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én csak egy picsu nő vagyok, de attól még valakinek ez a megélhetést jelenti. Rájuk is gondoljatok!
2021. márc. 18. 22:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Mi az a picsu? Az, amire gondolok?
2021. márc. 18. 22:52
 13/26 anonim ***** válasza:
11: nem mi döntünk, mondd a Viktornak
2021. márc. 18. 22:52
 14/26 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted? Hiába gondolunk rájuk, nem mi zártuk be. Holnap mondják meg, hogy mi lesz. Sajnos úgy néz ki, hogy nem nyit ki semmi, ahogy gondolni lehetett már 2 hete is. Elhúzzák még egy darabig ezt az ostobaságot.
2021. márc. 18. 22:53
 15/26 anonim ***** válasza:

11: Épp ma néztem meg a HBO GO-n egy doksi filmet, öt fiatal készítette New Yorkban, öt külön történetben, hogyan élték meg a járvány első hullámát. Címe: Covid naplók.

Szinte érezni azt a hatalmas feszültséget, ahogy megszólalnak emberek, ki az állását féltve, ki a betegségtől rettegve. Rettegve attól, hogy nem bírja majd fizetni a számlákat, a lakbért, és utcára kerül.

2021. márc. 18. 22:55
 16/26 anonim ***** válasza:

15: és ezek az emberek miért nem szerveződnek meg, és mennek százezrével az utcára tiltakozni? Azzal a rendőrség sem tudna mit kezdeni.

Miért csak rettegnek?

2021. márc. 18. 22:58
 17/26 anonim ***** válasza:
16: Attól megszűnne a járvány?
2021. márc. 18. 23:01
 18/26 anonim ***** válasza:
17: nem, de lenne munkájuk. Mondják, hogy a lezárás nagyobb károkat okoz anyagilag és mentálisan is (egzisztenciális szorongás), mint amennyi kár lezárás nélkül lenne.
2021. márc. 18. 23:10
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
18: Nem a rendőrségen múlik a lezárás feloldása. Tömegnek összeállva egymást fertőznék, más nem sok történne. A franciáknál megyék kerültek karanténba, a szlovákok megtiltották a turista külföldre utazást.
2021. márc. 18. 23:20
 20/26 anonim ***** válasza:

"Én csak egy picsu nő vagyok, de attól még valakinek ez a megélhetést jelenti. Rájuk is gondoljatok!"

Ugye azt vágod kedves pillás néni hogy a zárást vagy a nyitást nem a gyakori közönsége szavazza meg?!? 😂

2021. márc. 18. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!